Az AMADA WELD TECH bejelentette új, precíziós illesztéshez szánt, moduláris rendszerekből álló Jupiter szériáját

A Jupiter szériás moduláris rendszerek lézerhegesztő, lézerjelölő, ellenállás hegesztő, mikro ívhegesztő és hot bar-újraömlesztéses forrasztó alkalmazásokhoz is alkalmasak, és az AMADA WELD TECH kínálatában elérhető összes illesztési modullal felszerelhetők.

amada_jupiter

A Jupiter sorozattal az ügyfelek egy, a világ egyik vezető illesztési berendezéseket gyártó vállalata által fejlesztett automatizációs platformhoz juthatnak hozzá, amelyhez ráadásul azonnali folyamatfejlesztési támogatást is kapnak az AMADA WELD TECH alkalmazásfejlesztési központjain keresztül. A termékek bármilyen hegesztő, forrasztó, formázó, keményforrasztó, lézeres mikromegmunkáló és lézeres jelölő alkalmazáshoz illeszthetők, a vállalat laboratóriumainak közös, korai szakaszban történő folyamatfejlesztési tevékenységének köszönhetően pedig éveken át tartó, magas minőségű gyártást biztosítanak.

A moduláris platform rugalmas, négy méretben kapható rendszer, így speciális gyártókörülményekhez is könnyen adaptálható. A stabil platform magas minőségű és nagy pontosságú kapcsolatokat biztosít, a moduláris kialakítás pedig tetszés szerint konfigurálható, hogy minden folyamat komponenseihez és moduljaihoz illeszkedjen. A Jupiter berendezések ergonomikus dizájnnal és kiváló minőségű alkatrészekkel rendelkeznek, kifejezetten a 24/7 történő gyártásra optimalizálva. A könnyű programozhatóság és a szabvány biztonsági funkciók érdekében minden modell ember-gép interfésszel (HMI) és érintőképernyővel lett ellátva.

A programozható logikai vezérlőn (PLC) vagy ipari PC-n alapuló vezérlőrendszerek az összes rendelkezésre álló folyamatparamétert és -adatot egyetlen vezérlőrendszerben egyesítik. Az adatok tárolhatók lokálisan és külső szervereken is, ami zökkenőmentes integrációt kínál Ipar 4.0 gyárakhoz.

A Jupiter rendszerek opcionális funkciói közé tartozik az égéscsillapító egység (CSU) az akkumulátor hegesztéshez; a két különálló övvel ellátott szállítórendszer, amely a termékhordozók széles köréhez konfigurálható, beleértve az átviteli rendszereket is; automatikus tisztítóállomás elektródákhoz és termódákhoz; egy „Nem OK” tároló a selejtes termékek elkülönítéséhez; és számos vízhűtési lehetőség. Rendelkezésre állnak még továbbfejlesztett adatgyűjtési és nyomonkövetési funkciók is, köztük a vonalkódolvasó vagy a címkenyomtató, illetve számtalan interfész robotos rendszerek számára.

Az AMADA WELD TECH, a Jupiter sorozattal minden ügyfelének kellő szakértelmet kínál hegesztő, forrasztó, formázó, keményforrasztó, lézeres mikromegmunkáló és lézeres jelölő alkalmazásaikhoz.

ForrásAMADA

További információ:

Az AMADA WELD TECH hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]