WOF EXPO 2021 – Fedezze fel a szállítmányozás világát Európa szívében

B2B rendezvény, mely az egész szállítói láncot egyesítve új üzleti lehetőségek létrehozására irányul az „Új Európa“ régiójában.

A szállítói lánc 360 fokos aspektusának kezelése beleértve a szállítást, fuvarozást, az elérhető megoldásokat és a távlati jövőbeni technológiákat, az ezekben rejlő potenciálok felismerése a folyamatok egyszerűsítése, a hatékonyság növelése és a költségellenőrzés érdekében.

Közép- és Kelet-Európa első kiállítása, mely a mobilitás, egészségügy, repülés, mezőgazdaság, építőipar, energiaipar és egyéb a jelentős iparágak szállítmányozóit, kis- és nagykereskedőit, importőrjeit és exportőrjeit kapcsolja össze a szállítói lánc megoldásait kínáló legaktuálisabb szolgáltatókkal.

A COVID utáni időszak vállalkozása nyilván megmutatja, hogy leginkább a kihívásokhoz és változásokhoz alkalmazkodó társaságok tudnak majd érvényesülni.

A WOF EXPO 2021 öt egyértelműen célirányos fő pillérrel rendelkezik, melyek közelebb hozzák Önt a sikerhez:

  1. digitalizáció,
  2. elektronikus kereskedelem,
  3. innováció,
  4. Green deal és
  5. Startups.

orange

 

 44+ ország résztvevői

250+ kiállító

20+ szeminárium és vitafórum

9 000+ látogató

 

orange

Fantasztikus networking eszközök:

  • 1-on-1 MEETINGS: EGYEZTESSEN TALÁLKOZÓT ÜZLETI PARTNEREIVEL A RENDEZVÉNY ELŐTT ÉS ANNAK FOLYAMÁN IS.
  • VIP NETWORKING LOUNGE: Foglalja le a találkozó helyét. 
  • WOF CONNECT COCKTAIL: A networking-esten új partnerkapcsolatokat köthet.

Évente mindig más közép- és kelet – európai ország városába látogatunk. A WOF EXPO helyszíne ez alkalommal Szlovákia lesz, ezért ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Bízunk abban, hogy a rendezvény a koronavírus által okozott nehéz gazdasági időszakot követően hajtóerőt ad az új kereskedelmi lehetőségek indulásához. 

  • KONFERENCIA fenomenális tartalommal. Az elektronikus kereskedelem tartós növekedése, a logisztikai folyamatok progresszív digitalizációja, az ipar 4.0 forradalmi hatása a szállítmányozásra és a logisztikára. Az egyes ágazatok TOP előadói egyesített erővel olyan platformot hoznak létre, mely értékes ismereteket nyújt a látogatóknak egy szebb és sikeresebb jövőről.
  • WOF AWARDS GALA EVENT, ahol értékeljük a legnépszerűbb és leginovatívabb társaságokat a logisztika, az elektronikus kereskedelem és szállítói lánc területén az alábbi kategóriákban: spedíció, repülőtér, légitársaság, teherszállítás, tengeri szállítás és informatikai ágazat.

Építsünk kapcsolatokat! Csináljunk üzletet! Hozzunk létre partnerséget!

ForrásWOF Expo

További információ:

A WOF Expo 2021 hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]