Tapasztalja meg az additív gyártási technológiák jövőjét a Stratasys virtuális eseményén

A Stratasys összeállította az iparágvezető additív gyártási technológiák valaha látott legtökéletesebb sorozatát. 2021. április 28-án felfedik ezeket a legújabb megoldásokat, amelyek példátlan sebességet, költségmegtakarítást és termelékenységet biztosítanak a termelési folyamatok számára.

FB

  • 3 új 3D nyomtató
  • 3 technológia
  • 3 forradalmi gyártási módszer

Csatlakozzon április 28-án a rendezvényhez, és tudja meg elsőkézből, hogyan alakíthatja át vállalkozását, és hogyan szerezheti meg az áhított versenyelőnyt!

Regisztráljon még ma a 30 perces virtuális, élő termékbejelentésre, amelyet Yoav Zeif, a Stratasys vezérigazgatója tart! A bejelentés után a 3 új 3D nyomtatóról 3 virtuális szobában kaphat átfogó információkat és részletes bemutatót. Ezekben az interaktív szobákban választ kaphat minden felmerülő kérdésére, és meghallgathatja azon felhasználók véleményét, akik már megtapasztalták a 3 új 3D nyomtató nyújtotta előnyöket.

Az élő bemutató részletei:

  • Időpont: 2021. április 28., szerda, 16:00.
  • A rendezvény angol nyelven zajlik, ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Biztosítsa helyét még ma, ne maradjon le az újdonságokról!

 

regisztracio_gomb

 

A gomb megnyomása után a Stratasys bemutató angol nyelvű regisztrációs odalára kerül, ahol adatai megadása után kap egy naptárbejegyzési lehetőséget és egy gyors üzenetet a sikeres regisztrációról. Ebben jelzik, hogy a visszaigazolást a megtekintéshez szükséges linkkel a rendezvény előtt néhány nappal kapja majd meg a Stratasystól.

 

További kérdéseivel keresse Winkelbauer Renátát, a Varinex Zrt. kollégáját:

winkelbauer@varinex.hu
+36305511410

A VARINEX csapata szeretettel várja a virtuális eseményre!

ForrásVARINEX

További információ:

Az esemény hivatalos oldalán.

Megosztás
[
    ]