Az EuroBLECH útjára indítja vadonatúj digitális innovációs sorozatát 2021-re – az első, áprilisi esemény az alakító technológiákkal foglalkozik

Az EuroBLECH útjára indítja a 2021-es digitális innovációs sorozatot, ezzel egy alapvető fontosságú kereskedelmi- és üzleti platformot teremt a tomboló COVID-19 válság sújtotta, nemzetközi lemezmegmunkálási iparág számára. Ez az eseménysorozat célzott, tematikus digitális rendezvényeket tartalmaz, amely világszerte lehetővé teszi a vállalatok közti tudásmegosztást és tapasztalatcserét. A látogatók mindemellett új fejlesztésekkel ismerkedhetnek meg, és üzleti megbeszéléseket folytathatnak a különböző gyártási megoldásokról. Az eseménysorozat ez év folyamán kerül megrendezésre.

MTYxNDE3Mzk3OTYwMzY1NzFiNThmMWQ=

Az EuroBLECH szervezője, a Mack Brooks Exhibitions rendezvényszervező iroda bejelentett egy új, online eseménysorozatot a nemzetközi, lemezmegmunkálási iparág számára. Az eseménysorozat egy vadonatúj, virtuális platformot kínál az innovatív gyártási megoldások, a tudásmegosztás és a világméretű üzleti kapcsolatok szélesítése céljából. Az EuroBLECH Digitális Innovációs Sorozat fő programja az értékesítők számára tartott virtuális termékbemutatók, szakértői webinárok, és új értekezleti lehetőségek lesznek. A látogatók számára a részvétel ingyenes, csupán online regisztráció szükséges hozzá.

A 2021. április 27-28 között, első alkalommal megrendezett Digitális Innovációs Sorozat témájának középpontjában az alakítástechnika áll, amely magában foglalja a lemezalkatrészek és -anyagok és a szerszámtechnológia áttekintését, és megadja a látogatók számára a lehetőséget a kiállítók legújabb fejlesztéseinek és innovációinak megismerésére. A webinár sorozat a kihívásokkal foglalkozik és új inspirációt ad a termelékenység és hatékonyság fokozására, a haszonkulcs növelésére, valamint az új technológiai megoldások bemutatására.

“Az EuroBLECH digitális innovációs konferencia tavaly októberi elindítását követően meghallgattuk az összes résztvevő visszajelzését. Sokan közülük további, célzott tartalomra voltak kíváncsiak, még inkább a termékekre és az innovációkra helyezve a hangsúlyt” – magyarázza Evelyn Warwick, az EuroBLECH igazgatója. “A kapott visszajelzések alapján tehát a vadonatúj digitális innovációs sorozat indításakor három, kiválasztott digitális eseménnyel kezdünk. Az elsőt áprilisban tartjuk, amelyben az alakítástechnikára fektetjük a hangsúlyt. A látogatók élő termékbemutatókon vehetnek részt, szervezhetnek megbeszéléseket, és az új chat funkció használatával felvehetik a kapcsolatot a kiállítókkal. Ezenkívül egy alakítástechnikai témájú webinárt is tartunk, amely betekintést nyújt ebbe az iparágba”, – teszi hozzá Evelyn Warwick.

MTYxNDk0Njg2NDYwNDIyMjMwNzQ2YzY=

FELFEDEZÉS & MEGISMERÉS, CSATLAKOZÁS & ELKÖTELEZETTSÉG, illetve TANULÁS & INSPIRÁCIÓ: a Digitális Innovációs Sorozat három élményt nyújt egyszerre

A sorozat áprilisi etapja egy kétnapos, online kereskedelmi-, közösségi esemény és webinár lesz a lemezmegmunkálási iparág teljes technológiai lánca részére. A látogatók virtuálisan találkozhatnak a megfelelő technológiai beszállítókkal, informatív termékbemutatókat tekinthetnek meg, előadásokon és webinárokon vehetnek részt az aktuális iparági kihívásokkal kapcsolatban, végül pedig a legjobb technológiai megoldásokat is megtalálhatják gyártási eljárásaikhoz.

FELFEDEZÉS & MEGISMERÉS: Termékbemutatók és kiállítói jegyzék

A kiállítói jegyzék használatával egyszerűen böngészhet az EuroBLECH összes, digitális kiállítója között, név szerint. Egyetlen kattintással megtekintheti a kiállítóhoz tartozó információkat, beleértve a termékbemutatókat, a termékek videóit, a kapcsolattartók elérhetőségeit, stb. 

CSATLAKOZÁS & ELKÖTELEZETTSÉG: Kapcsolattartás és virtuális megbeszélés a beszállítókkal

A beszállítókat és vevőket egy új keresőrendszer segíti a döntéshozatalban, a megfelelő emberek ajánlásával. A résztvevőknek az esemény előtt lehetőségük nyílik találkozóikat igényeiknek megfelelően ütemezni. A találkozók szervezése egyszerű és logikus, nem szükséges hozzá további szoftver használata. Az új chat funkció használatával a látogatók ráadásul közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot a kiállítókkal.

TANULÁS & INSPIRÁCIÓ: Webinárok a legfrissebb ipari és technológiai trendekről, naponta

Az ipari szakértők által tartott webinárok betekintést nyújtanak a legfrissebb piaci fejleményekbe és az új ipari alkalmazásokból adódó lehetőségekbe az alakítástechnika területén. A témák és előadók névsorát a szervezők hamarosan bejelentik.

orange

 

Főbb adatok a résztvevők számára:

Az áprilisi EuroBLECH Digitális Innovációs Sorozat online kerül megrendezésre 2021. április 27-28 között. A nyitvatartási idő 8 és 16 óra között lesz, GMT+1 időzóna szerint. 

A látogatók számára a részvétel ingyenes, amelyre a következő linken tudnak regisztrálni: https://euroblechdigital.com/index/registration.

 

orange

ForrásEuroBLECH.

További információ:

Az esemény hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]