A Creaform bemutatja a HandySCAN 3D | SILVER családot

A SILVER család a neves, kézi 3D szkennerek termékpalettáját bővíti, amely magasabb szintű termékfejlesztést biztosít a szakemberek és kisvállalkozások számára, emellett felgyorsítja a piacra lépést, és csökkenti a fejlesztési költségeket.

opengraph-images-handyscan3d-silver-series

Az automatizált és hordozható 3D mérőberendezések és mérnöki szolgáltatások piacvezető vállalata, a Creaform bejelentette a HandySCAN 3D™ termékpalettájának legújabb tagját, a SILVER családot. A több mint 5.000 felhasználót számláló, bizonyított, szabadalmaztatott technológia ipari sztenderdet állít a hordozható, metrológiai szintű 3D szkennerek között. Mostantól elérhető áron kínálják azon szakemberek számára, akik korszerű mérési megoldásokkal szeretnék bővíteni üzleti tevékenységüket.

Az Észak-Amerikában fejlesztett és gyártott SILVER család bármilyen pozícióban képes nagypontosságú és megismételhető 3D bemérést végezni, tetszőlegesen összetett felületről. A piacon elérhető legjobb ár-érték arány jellemzi, a terméktámogatást pedig mérnökökből és technikusokból álló, globális csapat végzi.

A SILVER család sokoldalúan felhasználható, professzionális 3D szkennert kínál és minden funkcióval rendelkezik, amely a HandySCAN 3D szkennereket mérföldkővé tette az iparágban:

  • Minőségi optika: Megbízható, kiváló minőségű szkennelési minőséget biztosít, akár 0.030 mm (0.0015 in) pontossággal.
  • 7 lézerszálkereszt: Gyorsan fel tudja vételezni a 275 x 250 mm (10.8 x 9.8 in) szkennelési területen, a teljes látómezőben található felületeket.
  • Sokoldalúság: Egyetlen egység minden formához és mérethez, a munkadarab méretétől, összetettségétől, anyagától vagy színétől függetlenül alkalmazható.
  • „Plug and play”: Az egyszerű felhasználói felület és a valósidejű megjelenítés megkönnyíti a használatot, gyors tanulást tesz lehetővé a felhasználó előképzettségétől vagy korábbi tapasztalataitól függetlenül.
  • Szkennelés menetközben: Hordozható, könnyű konstrukció, 2 percen belül üzembe helyezhető, bel- és kültéren egyaránt.
  • 2 típusban rendelhető: A vállalat ügyfelei az üzleti igényeiknek megfelelően kétféle típust választhatnak – HandySCAN 307™, illetve HandySCAN 700™.

The-HandySCAN-3D-Silver-Series.-Photo-via-Creaform.-1024x825

“Azon szakembereknek, akik gyorsan meg akarnak felelni az ügyfeleik igényeinek és jobb megoldásokat szeretnének adni a felmerülő kihívásokra, alapvető fontosságú egy megbízható 3D szkenner beszerzése,” – magyarázta Simon Côté, a Creaform termékfelelőse. “Az ilyen pontosságú adatgyűjtésben rejlő lehetőségek ajtót nyitnak az új projekteknek és megerősítik az üzleti kapcsolatokat a meglévő ügyfelekkel. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a 3D szkennelési és 3D nyomtatási technológiák milyen ösztönzően hatnak bármely kis- és középvállalkozás fejlődésére.”

ForrásCreaform

További információ:

A Creaform hivatalos honlapján.

A hivatalos forgalmazó, a Werth Magyarország Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]