Autó- és infokommunikációs iparnak dedikált teljesítmény – FORM P 330 Dedicated tömbszikraforgácsoló

Az AgieCharmilles FORM P 330 Dedicated garantált sikert kínál az autóipart, illetve az infokommunikációs technológiai szektort kiszolgáló formagyártóknak.

Magas ismétlési pontosságának, kimenő teljesítményének és kivételes homogenitásának köszönhetően, a testreszabott, ready-to-use AgieCharmilles FORM P 330 Dedicated tömbös szikraforgácsológép (EDM) növeli a csatlakozók fröccsszerszámait gyártó cégek hatékonyságát, még ezekben az igényes piaci szegmensekben is. A gép rendkívül felhasználóbarát és kiváló minőséget garantál. Segítségével csökkenthetők a selejtek és tökéletes eredmény érhető el, egyetlen gombnyomásra. Egyszerűségével, hatékony szerszámozásával és versenyképes automatizálási megoldásaival jelentősen hozzájárul a felhasználók sikeréhez.

A AgieCharmilles FORM P 330 hozzájárul az öntőformagyártók sikeréhez az autóiparban és az ICT szektorban

A AgieCharmilles FORM P 330 hozzájárul az öntőformagyártók sikeréhez az autóiparban és az ICT szektorban

A gyártók kiválaszthatják az egyéni igényeiknek leginkább megfelelő csomagot

A csatlakozók fröccsszerszámainak gyártása az autóipar és az ICT szektor számára a nagy sebesség és precizitás mellett hatalmas megmunkálási teljesítményt is igényel. Az AgieCharmilles FORM P 330 minimálisra csökkenti a hulladék mennyiségét, megkönnyíti az szerszámok összeszerelését és megelőzi az esetleges javításokat vagy újramunkálást.

A gép nagy pontossága és a kifejezetten a csatlakozók fröccsszerszámainak készítésére dedikált EDM technológia lehetővé teszi az éles üregprofilok, a lehető legkisebb belső üregrádiuszok, valamint a teljesen sík fenékfelületek gyors és egyszerű kialakítását. Emellett megelőzi, hogy a végterméken esetleges lerakódást el kelljen távolítani. Stabil pontosságával, tökéletes ismételhetőségével és homogenitásával, verhetetlen felületi minőségével és stabil üregminőségével tökéletes eredményeket biztosít felhasználóinak. Ráadásul offline állapotban is programozható, hiszen az AC FORM HMI (ember-gép interfész) bármely számítógépre telepíthető.

Testreszabott konfigurációk

Az AgieCharmilles FORM P 330 testreszabott konfigurációkban érhető el, így a gyártók kiválaszthatják az egyedi igényeiknek leginkább megfelelő csomagot – nincs szükség speciális beállításokra:

  • A legjobb ár-teljesítmény arányt kínáló üzemi csomag a csatlakozók gyors, egyszerű gyártásához ideális
  • A termelési költség csomag egy forgó szerszámváltóval (RTC) vagy egy külső robottal támogatja a munkaerőköltség kihívásaival küszködő gyártók igényeit
  • A C-tengellyel rendelkező haladó csomag a fröccsszerszámok minőségére és a megnövelt termelékenységre fókuszáló közép- és nagyvállalatok számára lehet jó választás

Ügyfél által jóváhagyott megoldás

Az AgieCharmilles FORM P 330 már meggyőzte képességeiről az egyik fröccsszerszám gyártó vállalat elnökét, amelynek ügyfelei között akadnak a világ 500 legjobbja közé tartozó vállalatok is. Szerinte a továbbfejlesztett HMI megkönnyíti a gép kezelését, így a gépkezelők hatékonyabban és motiváltabban dolgozhatnak, ami a szerszámok és forma betétek javítása során pontosabb kalibrációra ad lehetőséget. Ráadásul rendkívül felhasználóbarát: Ha például 5 µm-el nagyobb mélységre van szükségünk, akkor ezzel a szerszámgéppel pontosan elérhető az 5 µm.

form_p_330_02

1 (Balról jobbra): A tökéletes homogenitás elengedhetetlen az autóipari csatlakozók fröccsöntőszerszámainak gyártásában. Az AgieCharmilles FORM P 330-cal elérhető ez a kihívást jelentő, (VDI 18-22 érdességű) homogén felület és a <0.03 belső rádiusz. 2: Ez a fröccsszerszám betét számos kihívást jelent: éles rádiuszok, felületi minőség és méretpontosság. Az AgieCharmilles FORM P 330 mindegyikre megoldást nyújt. 3: Az AgieCharmilles FORM P 330 Dedicated teljes kontrollt ad az elektronikai szektort kiszolgáló formagyártók kezébe.

Szerszámok és automatizálás

Az AgieCharmilles FORM P 330 egyszerű, hatékony szerszámozása segíti a gyártókat a kiemelkedően precíz munkavégzésben: A gép manuális és automata tokmányokkal egyaránt felszerelhető, beleértve a System 3R automata tokmányrendszerét, mely 0,002 mm-en belüli ismétlési pontosságot kínál. A rendelkezésre álló robusztus C-tengely pedig 0,001 fokos pozicionálási pontosságot biztosít.

Az automatizálás szintén fontos tényező a felhasználók versenyképességének növelésében, hiszen csökkenti az emberi beavatkozások szükségét és maximalizálja a gép működési idejét. A megoldásokok közé tartozik a nyolc pozíciós RTC és a legfeljebb 150 x 50 mm-es elektróda; a System 3R WorkPartner 1+ (WPT1+) kompakt alkatrészcserélő robotja; és egy harmadik féltől származó egyéb külső robot.

ForrásGF

További információ:

A GF szerszámgépek hivatalos forgalmazója

Megosztás
[
    ]