Négy webinár februárban a GF Machining Solutionstól

Érdekli az additív gyártás? Vegyen részt a GF Machining Solutions által szervezett 3D fémnyomtatási webinárokon és merítsen ötleteket a megmunkálási folyamatok megújításához! A négy webinár témaköreit úgy alakították ki, hogy mind az érdeklődők, mind a már tapasztalt felhasználók számára hasznosak legyenek.

1. webinár (angol nyelvű)

2021. február 11., csütörtök,
16:00 – 16:45

01

A sorozat első rendezvénye az additív gyártás kezdő belépőiek szól, és általánosan átfogó bevezetést ad a technológiába. Az első lépésben a következő témákat járjuk körül:

 

01bA tömböktől a porig: Fedezze fel a 3D fémnyomtatási folyamat alapjait, működését, a szükséges berendezéseket és a technológia jövőbeli trendjeit.

 

 

01cA kör az utómunkákkal zárul be: Az additív gyártás valódi „varázslat”, de mindig szükség az utómunkára. Ismerje meg, hogy miként fejezhető be az 3D nyomtatás más megmunkálási folyamatokkal.

 

 

01dAdditív világ: Még az ultrakomplex geometriával nem rendelkező alkatrészeket esetében is hasznos lehet az additív gyártás. Fedezze fel, miért lehet jobb egy viszonylag egyszerű, 3D nyomtatott parabolikus antennakeret a hagyományos megmunkálási technikákkal készült társainál!

 

regisztracio_gomb

 

orange

 

2. webinár (angol nyelvű)

2021. február 16., kedd,
16:00 – 16:45

02

Az additív gyártás magában foglalja a terméktervezés újragondolását, valamint a megmunkálási folyamat adaptálását. A GF Machining Solutions széles technológiai portfóliója és a DXpertTM szoftverrel végzett teljes integráció a zökkenőmentes folyamat érdekében a teljes munkafolyamatot lefedi.

 

regisztracio_gomb

 

orange

 

3. webinár (angol nyelvű)

2021. február 18., csütörtök,
16:00 – 16:45

03

Részletesen bemutatjuk a sokoldalú DMP Flex 350 gépet, mely ideális választás számos alkalmazásra a gyors prototípusgyártástól a sorozatgyártásig. Ismerje meg a gép felépítését, vezérlését, és az összes fontos szempontot, amik révén az DMP Flex 350 egy tökéletes belépő szintű géppé vált.

03b

regisztracio_gomb

 

orange

 

4. webinár (angol nyelvű)

2021. február 24., szerda,
16:00 – 16:45

04

Triviálisan hangozhat, de a nyomtatott alkatrészt a folyamat végén le is kell választani az építőtálcáról. A hagyományos huzalszikra, vagy szalagfűrész számos hátránnyal jár. Ismerje meg, hogyan egészíti ki tökéletesen a CUT AM 500 az additív gyártás folyamatát!

04b

regisztracio_gomb

ForrásGF Machining Solutions

További információ:

A GF Machining Solutions hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]