Koreai csúcstechnológiával és hazai szakemberekkel biztosított komplex beszállítói megoldások a versenyképesség növeléséhez

Versenyképességük megtartása érdekében a gyártócégeknek ma már azon túl, hogy rendelkezniük kell a megfelelő cégvezetői és döntéshozói képességekkel, magas műszaki know-how-val és képzett szakemberekkel, komplex gyártói megoldásokra is szükségük van. A HYUNDAI WIA magyarországi képviseletét ellátó GrinTech Kft. pontosan ilyen megoldásokra szakosodott, melyeket a koreai gyártó csúcstechnológiás szerszámgépeinek és a képzett szakembereinek együttes erejével kínál Ügyfeleinek.

A Grintech Kft. 2019 őszén kezdte meg tevékenységét, a magyarországi CNC szerszámgép piacon. Ekkor vette át hivatalosan a HYUNDAI WIA CNC szerszámgépek kizárólagos hazai forgalmazását, szervizelését és alkatrész ellátását.

ipar4_2png2

A cég tulajdonosa Ferry Grinberg, több, mint 20 éves külföldi és hazai tapasztalatára építve működteti a céget, melynek köszönhetően olyan szakmai csapatot állított össze, amely megfelelő tudással és szakmaisággal adja át a koreai szerszámgépgyártó technológiai fejlesztéseit és gyártást támogató innovatív megoldásait Ügyfelei, Partnerei felé. Ferry Grinberg, cégvezetőként nemcsak szolgáltatói, hanem elsősorban gyártói oldalról szerezte tapasztalatait, ezért pontosan tudja, hogy milyen elvárásai vannak az Ügyfeleknek. 

Nem véletlen, hogy szerszámgép forgalmazói oldalról a HYUNDAI WIA-ra, a világ egyik vezető autóalkatrész-gyártójára esett a választása. 

LineUp_v2

A HYUNDAI WIA, autógyártói múltját felhasználva fejlesztette ki szerszámgépeit, melyeket a cégcsoport valamennyi létesítményében alkalmaznak a gyártásban. A hét év garanciával ellátott személygépkocsik gyártásához használt szerszámgépeknek rendkívül magas minőséget kell képviselniük és alkalmasnak kell lenniük a több műszakban történő gyártásra. A szigorú elvárásokra elsősorban azért van szükség, hogy a szerszámgépek minősége megegyezzen a gyártó autóinak minőségével.

orange

 

“Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy optimális megoldásokat szállítsunk a fémiparban, magas szolgáltatási minőséggel.”

– Ferry Grinberg, a GrinTech Kft. ügyvezetője

 

orange

hyundaiwia_design

“A Grintech Kft. kínálatában a HYUNDAI WIA forgácsoló szerszámgépek teljes palettája elérhető, a cég szolgáltatásai azonban jócskán túlmutatnak a szabványos szerszámgépforgalmazói feladatokon” – mondta Csányi Éva a magyarországi iroda operatív koordinátora. “A rohamosan növekvő piaci igények egyre többet és többet követelnek a gyártócégektől, az Ügyfelek és Partnerek egyre többször várják el, hogy komplett termékeket gyártsanak és többféle technológiával rendelkezzenek. A HYUNDAI WIA és az egyéb beszállítók által biztosított technológiákkal, valamint magasan képzett hazai szakember állományunkkal pontosan ebben szeretnénk segíteni, ezért komplett gyártói megoldásokkal támogatjuk Ügyfeleinket!”

 

A fejlődéshez kellenek az új kihívások. A Grintech Kft. magyarországi szakemberi Önökért dolgoznak!

ForrásGrinTech

További Információ:

A GrinTech Kft. hivatalos honlapján.

Vagy az alábbi elérhetőségek bármelyikén: 

Grintech Kft
Cím: 2045 Törökbálint, Torbágy u. 16.
Telefon: +36 23 920 836
E-mail: support@grintech.hu

Megosztás
[
    ]