Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését

Vajon melyik üzemben dolgozik hazánk legmegbízhatóbb FANUC eszköze? Idejét se tudni már, mikor állt munkába, de az eszköz még mindig hasznot hajt? A sokat megélt burkolat mögött még ma is hasznos technológia áll? Pályázzon gépével a nyereményjátékára és rendkívül értékes ajándékokban részesülhet!

fanuc_gepkeres_palyazat

A gyártásautomatizálási gyártó büszke arra, hogy közel 70 éves fennállása során olyan megbízható CNC vezérléseket, szervo motorokat, szerszámgépeket, fröccsöntőgépeket, szikraforgácsolókat, robotokat, nanomegmunkálógépeket, és egyéb gyártásautomatizálási és termelési eszközöket gyárt, amelyek kiállják az idők próbáját, és hosszú évtizedeken át szolgálják használójukat, az iparág legalacsonyabb teljes birtoklási összköltségét garantálva. A gyártósorokat mindemellett nem csak a FANUC saját géptípusai, hanem partner gépgyártók berendezései is benépesítik, melyek a FANUC megbízható vezérlésével és szervo technológiájával működnek, így számtalan eszterga, présgép, lézervágógép és megannyi célgép hasznosítja technológiáját!

A most induló kampány keretében pályázni lehet minden teljes géppel és részegységgel, amely FANUC gyártmány, vagy FANUC részegységek vannak beszerelve, illetve ha közös márka alatt szerepel más gyártóval (pl. GE FANUC, Matra FANUC, Seiki FANUC, stb) és működőképes. A FANUC abszolút helyezéseket, illetve kategória győzteseket is jutalmaz, valamint meghirdet két különdíj kategóriát, a már nem működő gépek és részegységek számára, valamint az olyan különlegességnek számító FANUC megoldásoknak, amelyek ma már kuriózumnak számítanak az iparágban.

A pályázat keretében mind a beküldő munkavállalókat, mind a gépet használó cégeket díjazzák, és minden pályázó munkavállaló garantált ajándékban részesül, melyen felül még sorsoláson is részt vesz. A fődíjak közt olyan exkluzív díjak szerepelnek, mint a FANUC Európai Javítóközpontjának meglátogatása, szabadon választott FANUC Akadémia képzések, professzionális gépállapot felmérések, robotizálhatósági konzultációk, műszaki támogatási kedvezmény csomagok gépkiszolgáló kobot kedvezmények, és FANUC referencia film készítési lehetőség.

orange

 

A pályázás menete, további információ és a nyeremények a következő linken érhetőek el:

ttps://one.fanuc.eu/alegidosebbfanucom-cncmedia

 

orange

ForrásFANUC

További információ:

marketing@fanuc.hu

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]