Jelentkezzen a Renishaw webinárjára!

A Renishaw Hungary Kft. ezúton meghívja Önöket a ‘Három módszer a gyártási termelékenység javítására és a gyárakban jelentkező új kihívásokhoz való alkalmazkodásra’ című, 2021.02.26-án 10:00 óra órakor tartandó webinárjára.

2020_11_04_-_Renishaw-Rolatast_19

A Renishaw is úgy látja, hogy a járvánnyal kapcsolatos bizonytalanságok fényében továbbra is a webinároké a főszerep. Az online térbe költöztetett rendezvények – a nagyszabású kiállítások hiányában – pótolhatatlan információs forrásként szolgálnak egy vállalat újdonságairól, emellett közvetlen kapcsolatot biztosítanak az ügyfelek, érdeklődők és a cégek között.

A Renishaw webinárját is pontosan ez az igény hívta életre. Ennek keretében olyan, a jelenleg kialakult helyzetben kulcsfontosságú automatizálási trendek és módszerek kerülnek bemutatásra, melyekkel a gyártócégek termelékenységüket javíthatják és az újonnan jelentkező kihívásokhoz is könnyebben alkalmazkodhatnak. A webinár végén lehetőség lesz a Renishaw kollegáinak kérdéseket is feltenni.

Bíztatjuk Önöket, hogy éljenek vele és regisztráljanak most!

orange

 

Három módszer a gyártási termelékenység javítására és a gyárakban jelentkező új kihívásokhoz való alkalmazkodásra

Időpont: 2021.02.26. – 10:00 óra

Időtartam: 30 perc

Előadó: Gál Attila, a Renishaw Hungary Kft. területi értékesítési vezetője

 

regisztracio_gomb

 

orange

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget és biztosítsa cége versenyképességét azzal, hogy felkészül a jövő automatizációs trendjeire a CNC folyamatok és a minőség ellenőrzés területén!

ForrásRenishaw

További információ:

Az esemény hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]