A SIAF Guangzhou 2021 programja felbecsülhetetlen piaci betekintést kínál az okos gyártásba

Kína sokat emlegetett ipari platformja, az SPS – Industrial Automation Fair (SIAF) Guangzhou, 2021. március 3. és 5. között kerül megrendezésre a Kínai Import és Export Vásár Komplexumban. A régió látogatóinak és kiállítóinak helyt adó rendezvény magába foglal mindent az intelligens ipari automatizálási technológiáról és megoldásokról, emellett gondolatébresztő szemináriumi programokkal tárja fel az ipari átalakulás jövőjét.

DSC_2621_slider

A SIAF felvonultatja a világ legújabb ipari automatizációs termékeit és megoldásait, nagy hangsúlyt fektetve a robotikára, szenzorokra, az ember-gép interfészekre (HMI), illetve a beágyazott rendszerekre, a hálózatosításra és az elektromos technológiákra. A SIAF és az azzal párhuzamosan megrendezésre kerülő Asiamold 2021 együttesen várhatóan több mint 55.000 látogatót és több mint 660 kiállítót fog vendégül látni, 50.000 négyzetméteres kiállítási területen.

A tematikus kiállítások és a helyszínen kínált termékbemutatók mellett, a SIAF idén is is számos interaktív konferenciával és szemináriummal készül. A vásárral egy időben zajló programok páratlan platformot kínálnak a helyi és nemzetközi szakembereknek és résztvevőknek, hogy megvitassák a legújabb ipari fejleményeket. Néhány kiemelt, egyidejűleg zajló, tematikus esemény:

Hajtás és Vezérlés – „Beszélgetés egy Rejtőző Bajnokkal” Szemináriumsorozat

A dél-kínai gyártócégek infrstrukturális fejlesztéseinek támogatása érdekében, az eseményen sztárelőadók fognak friss információt szolgáltatni digitális gyártósorokról és okos gyár szabványokról. A hajtással és okosvezérléssel foglalkozó vállalatok szakemberei megvitatják a vonatkozó termékek használatát az intelligens gyártómegoldások fejlesztésében és azok lehetséges irányait a jövőre nézve.

Időérzékeny Hálózati Technológiák és Alkalmazások (TSN/A) Konferencia

A TSN/A konferencia visszatér a közelgő vásárra. A „TSN – Útépítés az intelligens fúzióhoz” címen tartott rendezvény számos, az időérzékeny hálózati (TSN) technológiák legújabb fejlesztéseit bemutató szakembert fog felvonultatni. A bemutatókon, interaktív beszélgetéseken és esettanulmányokon keresztül egyebek mellett az 5G korszakának TSN-je, az SPE-L1 TSN-je, vonatkozó termékek, alkalmazások és konfigurációk is bemutatásra kerülnek.

OPC Szeminárium

Az OPC technológiák biztonságossá és zökkenőmentessé teszik a különböző platformok és kereskedők közötti információáramlást, emellett csökkentik a költséges és időigényes szoftverfejlesztés folyamatát. A visszatérő OPC szemináriumon a szakértők hasznos esettanulmányok útján mutatják be legújabb technológiai újításaikat. Néhány kiemelt téma:

  • Az OPC UA feltárása a IoT, az Ipar 4.0, a kínai okos gyártás és a koreai gyártói innováció 3.0 integráció vonatkozásában
  • A legújabb digitális adatátalakítás és integrált információs infrastruktúra modellezés megértése

Japán innovatív automatizációs és méréstechnológiája – IIFES Szeminárium

Az Ipar 4.0 a digitalizáció egyik legnagyobb hajtóereje a gyártóiparban. A mérési és vezérlési technológiák pedig élen járnak a digitalizációban, hiszen a teljes digitális átalakuláshoz elengedhetetlen adatgyűjtésért felelnek. „A mérés és vezérlés jövőbeli kilátásai a gyártóipari digitalizáció felgyorsításában” című eseményen vezető cégeket és intézményeket (köztük a Sumitomo Chemical Co Ltd, a Yokogawa Electric Co Ltd, az Azbil Corporation és a Kiotói Egyetem) képviselő japán előadók fogják megosztani meglátásaikat a témában.

Intelligens ipari megoldások Szeminárium

Az IoT technológiák térnyerésével és fejlődésével az emberek eszközökkel és gépekkel való kapcsolata folyamatosan változik. A szemináriumon bemutatásra kerülnek a legújabb szenzorok, ember-gép interfészek (HMI), robotikai és gépi látással kapcsolatos megoldások, valamint ipari szoftverek és alkalmazások.

Különleges egészségügyi és higiéniai óvintézkedések lesznek érvényben

A vásár szervezőjeként, a Messe Frankfurt számára továbbra is prioritást élvez a résztvevők egészsége és biztonsága. A higiénikus és biztonságos környezet biztosítása érdekében a rendezvény alatt többek között a következő óvintézkedéseket fogják eszközölni: valós név hitelesítése regisztrációkor, helyszíni hőmérséklet-ellenőrzések, a nyilvános területek gyakori sterilizálása és a konferencia / szeminárium közönségének elhatárolása.

ForrásSIAF

További információ:

A rendezvény hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]