A CUT P Pro sorozat úttörő HMI-je és Spark Track intelligens szikravédelme elhozza a jövőt

A jövő nagy sebességgel alakítja át a gyártófolyamatokat, a GF Machining Solutions AgieCharmilles CUT P Pro huzalos szikraforgácsolója pedig igazi úttörőként jelent meg a piacon.

Az AgieCharmilles CUT P Pro nagyfokú rugalmasságát és egyszerű használatát az új Uniqua HMI és az ISPS szikravédelmi rendszer teszi lehetővé, ami megakadályozza a huzalszakadást a szabálytalan alkatrészek gyártása során

Az AgieCharmilles CUT P Pro nagyfokú rugalmasságát és egyszerű használatát az új Uniqua HMI és az ISPS szikravédelmi rendszer teszi lehetővé, ami megakadályozza a huzalszakadást a szabálytalan alkatrészek gyártása során

A CUT P Pro huzalos szikraforgácsoló sorozatot az ügyfelek szükségleteinek maradéktalan kielégítése érdekében, velük szoros együttműködésben fejlesztették ki, így a rugalmasságot, a termelékenységet, a sebességet és a minőséget is sikerült új szintre emelni. Az új és könnyen használható Uniqua ember-gép interfész (HMI) és a Spark Track technológiával ellátott intelligens szikravédelmi rendszerrel (ISPS), a CUT P Pro sorozat új megközelítését képvisel a munkakezelés és tervezés tekintetében.

Nagy fokú rugalmasság

Az Uniqua esztétikus, intuitív grafikai felülete könnyű kezelhetőséget, ezáltal sikeres feldolgozást és megnövelt termelékenységet kínál felhasználóinak. A gépkezelő feladatainak leegyszerűsítésével, a HMI magas rugalmasságot biztosít a termelés hatékonysága és a működési költségek szempontjából.

Képernyőkijelző: a képen látható darab nagyon bonyolult geometriai formákat tartalmaz: éltompítást, kitüremkedéseket és pontokat. A képernyőn valós időben látható a huzalon lévő energiasűrűség. Az ISPS észleli, ha a szikra túl intenzívvé válik, így könnyedén megelőzhető a huzalszakadás, még a komplex alakzatoknál is.

Képernyő: a képen látható darab nagyon bonyolult geometriai formákat tartalmaz: éltompítást, kitüremkedéseket és pontokat. A képernyőn valós időben látható a huzalon lévő energiasűrűség. Az ISPS észleli, ha a szikra túl intenzívvé válik, így könnyedén megelőzhető a huzalszakadás, még a komplex alakzatok esetében is.

Az Uniqua HMI-t jelenleg használó ügyfelek elmondása alapján az eszköz kezelése könnyen elsajátítható, rendelkezik fedélzeti intelligenciával, és azonnali, vizuális ember-gép kommunikációt biztosít. Az Uniqua, a hatékonyabb munkavégzés által az üzemek termelékenységéhez is nagyban hozzájárul, emellett drasztikusan növeli a szerszámgépek működési idejét.

Függetlenül attól, hogy a gépkezelő Vision kezelőfelülettel dolgozik, vagy az ISO programozáshoz van szokva, az Uniqua objektumorientált megközelítése példátlan alternatívát kínál, amely maximális termelékenységet tesz elérhetővé.

A HMI használatával egyszerűbbé válnak az olyan igényes munkafolyamatok, mint például a gép leállítása, a megmunkálási stratégia megváltoztatása vagy az alkatrészcserék. A képernyő egyszerű érintésével elérhető, intuitív ikonjainak köszönhetően a folyamatok ugyanis teljesen logikussá válnak. Az Uniqua elsajátítása rendkívül egyszerű, akár egy új gépkezelő, akár egy tapasztalt Vision felhasználó akár egy veterán ISO kód programozó számára.

A GF Machining Souliton intelligens szikravédelmi rendszere (ISPS) megoldja a huzalszakadás problémáját, még az összetett alakzatú alkatrészek megmunkálása során is.

A GF Machining Souliton intelligens szikravédelmi rendszere (ISPS) megoldja a huzalszakadás problémáját, még komplex alkatrészek megmunkálása során is.

Ne aggódj, csak forgácsolj!

A lehető legjobb, a huzalszakadás kockázata nélküli forgácsolási teljesítményt a CUT P Pro innovatív Spark Track technológiája biztosítja. A Spark Track a legkorszerűbb ISPS-szel figyeli és méri a szikraforgácsolás során keletkező szikrákat és ezeket az adatokat használja a megfelelő paraméterek beállításához. Az eredmény: nagyobb biztonság szikraforgácsolás közben, hatékonyabb megmunkálás és könnyebb alkalmazás végrehajtás.

Az ISPS által lehetővé tett automatikus folyamat rendkívül hatékony, még a legnehezebb forgácsolási körülmények között és a legösszetettebb alkatrészek gyártása esetén is. Ennek megfelelően a felhasználó a forgácsolásra tud koncentrálni, anélkül, hogy aggódna a huzalszakadás miatt – a hatékonyság és a hibamentes gyártás a rendszer beépített részét képezi.

Az AgieCharmilles CUT Pro P új és könnyen használható Uniqua HMI-ja leegyszerűsíti a gépkezelő munkáját, növeli a gyártás hatékonyságát és csökkenti a működési költségeket.

Az AgieCharmilles CUT Pro P új és könnyen használható Uniqua HMI-ja leegyszerűsíti a gépkezelő munkáját, növeli a gyártás hatékonyságát és csökkenti a működési költségeket.

A negyedik ipari forradalom – Ipar 4.0 – a gyártófolyamatok reformációjához vezet, az új Uniqua HMI és Spark Track technológiával ellátott CUT P Pro sorozat ezért kiemelten épít a GF Machining Solutions ügyfélközpontú innovációs hagyományaira.

ForrásGF Machining Solutions

További információ:

A GF Machining Solutions hivatalos honalpján.

Megosztás
[
    ]