Interaktívan, élőben és digitálisan Pfrontenből – DMG MORI DIGITAL EVENT 2021

Hagyományos kezdés – digitálisan, az élő prezentációknak, hat nyelven tartott szakértői előadásoknak és 25 kiállított berendezést felsorakoztató digitális bemutatóteremnek köszönhetően pedig még interaktívabban.

DMG MORI DIGITÁLIS RENDEZVÉNY: 2021. február 2-4. között a DMG MORI élőben, digitálisan és még interaktívabban mutatja be az iparág úttörő tendenciáit és fejlesztéseit.

DMG MORI DIGITÁLIS RENDEZVÉNY: 2021. február 2-4. között a DMG MORI élőben, digitálisan és még interaktívabban mutatja be az iparág úttörő tendenciáit és fejlesztéseit.

  • Utat nyitunk az automatizációnak és digitalizációnak a teljes értékláncon
  • Hat nyelven elérhető: élő prezentációk és szakértői előadások a pfronteni technológiai központból
  • Találkozzon saját kapcsolattartójával: egyeztessen időpontot DMG MORI kapcsolattartójával és fedezzék fel együtt a Digitális Bemutatótermet
  • Digitalizáció: Innovatív szoftveres termékek a jövőbiztos gyártói környezetért
  • Automatizáció: nagyobb rugalmasság és hatékonyság a PH Wheel-lel és TH-AGV-vel
  • Világpremierek
    • CLX 450 TC: jövőbiztos belépés a 6-oldalas teljes megmunkálásba
    • M1: az új első osztály minden üzem számára
    • DMF 300|8: állandó marási teljesítmény 3.000 mm-es úthosszon

2021. február 2-4. között a DMG MORI, hagyományos pfronteni nyílt napja helyett korszerű alternatívát kínál az ügyfelek és érdeklődők számára. A digital-event.dmgmori.com platformon, a technológiai vezető élő prezentációkat, valamint szakértői előadásokat fog tartani az iparág úttörő tendenciáival és fejlesztéseivel kapcsolatban. Az előadások hat nyelven és piacspecifikus tartalommal kiegészítve lesznek elérhetők. Kezdésképp, a DMG MORI a 2021-es világpremiereken bemutatja a legújabb technológiai fejlesztéseket. Az ezt követő napok pedig az automatizációra és digitalizációra fognak fókuszálni. Ily módon a vállalat nyomatékosítja a jövőbiztos gyártás teljes értékláncára kiterjedő úttörő szerepét. A „Találkozzon Kapcsolattartójával” mottó értelmében, a látogatóknak lehetőségük nyílik kapcsolattartóikkal specifikus témák online megvitatására is. A Digitális Bemutatóteremben pedig, a DMG MORI több mint 25 berendezést és csúcstechnológiás szerszámgépet fog bemutatni, köztük több automatizált gyártómegoldással.

Elérhető hat nyelven: Élő prezentációk és szakértői előadások a pfronteni Technológiai Központból

„Amíg csak korlátozott mértékben van lehetőségünk fizikai eseményeket rendezni, addig az ügyfeleinkkel és érdeklődőkkel folytatott interaktív kapcsolattartásra összpontosítunk” – mondta el a közelgő pfrontetni digitális rendezvényről Irene Bader, a DMG MORI Global Marketing igazgatója. „Ezért fejlesztünk folyamatosan a digitális termékbemutatók területén.” A népszerű élő prezentációk ki fognak terjedni a szakértői előadásokra, amelyek összesen hat nyelven, piacspecifikus tartalommal kiegészítve lesznek elérhetők. „Ezek magukba foglalják a Q&A szekciót is, ahol a nézők élőben tehetik fel kérdéseiket a pfrontetni stúdiónkban lévő előadóknak.” A megnövelt interaktivitás azt jelenti, hogy a nézőket most még specifikusabban lehet célozni az egyes témák bemutatásakor. Az ügyfelek és érdeklődők, a „Találkozzon Kapcsolattartójával” mottó hívószavára ráadásul személyes online video beszélgetéseket folytathatnak kapcsolattartójukkal, hogy még jobban el tudjanak mélyülni egy-egy témában. Így lehetőség nyílik a Digitális Bemutatóterem közös megtekintésére is. Dr. Masahiko Mori, a DMG MORI COMPANY LIMITED elnöke és Christian Thönes, a DMG MORI AKTIEN-GESELLSCHAFT igazgatóságának elnöke interjúval nyitják meg az eseményt, a jövő legfontosabb szakterületeire fókuszálva: Digitalizáció, Automatizáció és Fenntarthatóság.

Digitalizáció: Innovatív szoftveres termékek a jövőbiztos gyártói környezetért

Az ipari digitalizáció továbbra is gyorsuló tempóban terjed; a szerszámgépgyártásban általánosan és főként a DMG MORI-nál. A technológiai vezető célja lehetővé tenni ügyfelei számára a teljes folyamatlánc átfogó, holisztikus digitalizációját. Élen a vállalat üzleti modelljének eredendő központját jelentő csúcstechnológiás gépekkel, a DMG MORI az évek során dinamikusan bővítette kompetenciáit. A digitális termékek és szolgáltatások spektruma a szerszámgépek intelligenciájától és hálózatosíthatóságától kezdve, a munka előkészítéséhez, a gyártástervezéshez, valamint a karbantartáshoz és javításhoz szükséges adatalapú rendszereken és a vállalati hálózatok akadálymentes integrációján át egészen a decentralizált értékteremtő rendszerekig terjed. A DMG MORI Digital GmbH szakemberei a konzultációtól az új platformgazdasági üzletmodellek partnerségre építő implementációjáig kísérik a felhasználókat.

Automatizáció: Nagyobb rugalmasság és hatékonyság a PH Wheel-lel és TH-AGV-vel

Az automatizált gyártófolyamatok sokkal többre képesek, mint a munkaerő költségek csökkentése: növelik a hatékonyságot, a minőséget és a rugalmasságot is. A DMG MORI kínálatában szinte minden CNC szerszámgép elérhető valamiféle automatizált gyártómegoldásként, melyek választ jelenthetnek a termelékenység és rugalmasság iránti növekvő igényekre. A DMG MORI automatizációs portfóliójának legfrissebb újdonságai közé tartozik először is az egyedi dobtáras szerszámtár bizonyított és szabadalmaztatott technológiáján alapuló PH Wheel palettakezelő rendszer. Másodszor a vállalat AGV (Automated Guided Vehicle = vezető nélküli szállítórendszer) portfólióját bővítő TH-AGV. A vezető nélküli szállítórendszer akár 16 öntőformát is képes önállóan a megfelelő szerszámgéphez szállítani.

CLX 450 TC Világpremier: 100%-kal csökkentett beállítási idő a B-tengely faktornak köszönhetően

A DMG MORI univerzális szerszámgépei számos CNC művelet elengedhetetlen részét képezik, immár hosszú évtizedek óta. Az új CLX 450 TC-vel, a szerszámgépgyártó ismét sikerrel járt az univerzális esztergálás újraértelmezésében. A kisebb mennyiségek és nagyobb alkatrész változatosság szükségével növekvő gyártási igények kielégítése érdekében a DMG MORI, CLX TC gépével egy új sorozatot hoz létre, melyben egy compactMASTER eszterga/maró orsó helyettesíti a B-tengely hagyományos szerszámtárát. A gépben egy automata szerszámváltó, a szokásos nagy teljesítményű főorsó és egy szegnyereg kapott helyet. Utóbbi opcionálisan egy ellenorsóra cserélhető. A világpremier tehát tökéletes belépőt kínál a B-tengely faktornak köszönhető csökkentett beállítási idő világába.

CLX 450 TC Világpremier: A kisebb mennyiségek és nagyobb alkatrész változatosság szükségével növekvő gyártási igények kielégítése érdekében a DMG MORI, CLX TC gépével egy új sorozatot hoz létre, melyben egy compactMASTER eszterga/maró orsó helyettesíti a B-tengely hagyományos szerszámtárát.

CLX 450 TC Világpremier: A kisebb mennyiségek és nagyobb alkatrész változatosság szükségével növekvő gyártási igények kielégítése érdekében a DMG MORI, CLX TC gépével egy új sorozatot hoz létre, melyben egy compactMASTER eszterga/maró orsó helyettesíti a B-tengely hagyományos szerszámtárát.

M1 VilágpremierAz új első osztály minden üzem számára

45 termékcsaládjával, a DMG MORI a szerszámgépek rendkívül egyedi választékát kínálja ügyfeleinek világszerte, teljes lefedettséget biztosítva mindenféle fémfeldolgozó alkalmazáshoz. De még e rendkívül gazdag szelekció mellett is mindig nyílik lehetőség a fejlődésre és javításra. Ezt példázza az M1 világpremierje. A mindennapi használatra szánt, 3-tengelyes univerzális CNC marógépnek minden üzemben ott a helye. A gyártócégeknek sokoldalúságot kell biztosítaniuk, de a lehető legalacsonyabb költségek mellett – pontosan ezt kínálja az M1. A világ üzemeinek új első osztályaként, ez a világpremier kétségkívül a tömeggyártás piacát célozza. A nagy statikus és dinamikus merevség, a tökéletes csillapítás és nagy hőstabilitás igazán egyedivé teszi kategóriájában ezt a vertikális megmunkálóközpontot. Az eredmény pedig egyértelmű hozzáadott érték az ügyfél számára: Az M1 még nehéz megmunkálási körülmények mellett is lenyűgözően teljesít, kiváló pontosságot és számottevően hosszabb szerszámélettartamot biztosít.

M1 Világpremier: Az M1 csupán 6m2-es alapterülettel rendelkezik, ennek ellenére mégis egy tekintélyes, 550 x 550 x 510 mm-es munkatérnek és egy 850 x 650 mm-es, akár 600 kg-os darabok megmunkálásra alkalmas asztalnak ad otthont.

M1 Világpremier: Az M1 csupán 6 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, ennek ellenére mégis egy tekintélyes, 550 x 550 x 510 mm-es munkatérnek és egy 850 x 650 mm-es, akár 600 kg-os darabok megmunkálásra alkalmas asztalnak ad otthont.

DMF 300|8 VilágpremierÁllandó marási teljesítmény 3.000 mm-es úthosszon

A DMG MORI a DMF 200|8-cal egy teljesen új szintre emelte mozgóállványos sorozatát, amit most nagyobb testvérének, a DMF 300|8-nak a premierje követ. A megnövelt munkaasztalnak köszönhetően a felhasználóknak akár 3.000 mm hosszú darabok megmunkálására is lehetősége nyílik, ezzel még tovább növelhetik termelékenységüket. A partíciós opcióval két elkülönített munkatér kialakítására is lehetőség nyílik, amivel megszüntethetők a nem termeléssel töltött idők. Egy másik nagy előny az opcionálisan elérhető maró-esztergálás. A DMF 300|8 épít elődje sikeres gépkoncepciójára: Az állandó tartókar biztosítja az egyenletes marási teljesítményt a teljes munkaterületen, az újonnan kifejlesztett szerszámcsere pedig biztonságosan, a munkaasztal mögött történik és akár 400 mm-es szerszámokkal is kompatibilis. A gépet az integrált hűtési koncepció teszi teljessé, amelynek hála a DMF 300|8 rendkívül hosszútávú termális pontossággal rendelkezik.

DMF 300|8 Világpremier A 3.000 mm hosszú munkaasztal maximális rugalmasságot kínál a hosszú munkadarabokhoz - az asztal teljes szélességén vagy vágókoronggal a két elkülönített munkatérben

DMF 300|8 Világpremier A 3.000 mm hosszú munkaasztal maximális rugalmasságot kínál a hosszú munkadarabokhoz – az asztal teljes szélességén vagy vágókoronggal a két elkülönített munkatérben

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]