Pályázzon az S&T Ipar 4.0 Pilot Programra!

Az S&T Consulting Hungary elkötelezett a hazai vállalatok Ipar 4.0 fejlettségi szintjének emelésében, ezért most egy Ipar 4.0 Pilot pályázatot hirdetünk meg, aminek keretében 5 kiválasztott gyártó cég számára 5000 € értékű ipari digitalizációs szolgáltatást és tanácsadást nyújtunk díjmentesen.

Ipar40-pilot

A pilot során az S&T Consulting Hungary Kft. munkatársai jól felépített gyakorlati módszertannal, Önökkel közösen gondolkodva segítenek azonosítani, hogy az Önök cégének jelenlegi állapotából kiindulva milyen reálisan elérhető, a lehető legnagyobb előnyöket biztosító ipari digitalizációs projekteket érdemes megcélozni.

A digitalizáció lehet a koronavírusra adott válasz, legyen az Önök vállalata is a nyertesek között.

Használja ki a lehetőséget és szerezzen versenyelőnyt! Ismerje meg egy kritikus gyártási folyamatának hatékonyságát, szűk keresztmetszeteit, hibalehetőségeit, fejlesztési pontjait! A jelentkezők közül rövid telefonos konzultációt követően választjuk ki a résztvevőket.

A pilot végrehajtása gyors, az Önök részéről minimális időráfordítást igényel, a munka oroszlánrészét szakértőink végzik. Így a résztvevő cégek semmit sem kockáztatnak, viszont sokat profitálhatnak projektből.

A Program ismertetése, regisztráció: https://snt.hu/ipar40-pilot/

Jelentkezési határidő 2020. dec. 9.

A Program főbb elemei:

  • A legkorszerűbb ipari digitalizációs technológiák (MES, IoT, AR, robotika, PLM stb.) alkalmazási lehetőségeinek áttekintése
  • Gépi adatkapcsolat kiépítése, adatok gyűjtése, megjelenítése
  • Gépi adatgyűjtés képzés operátorok számára
  • Adatok elemzése, prezentálása
  • Jelenlegi digitalizációs képességek auditálása és a célok megfogalmazása

Stratégiai tanácsadás az adott cég számára legnagyobb fejlődést jelentő, és reálisan megvalósítható ipari digitalizációs lépésekre

ForrásS&T Consulting Hungary

További információ:

Az S&T Consulting Hungary Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]