Új termékekkel bővült a Meusburger portfóliója

A változó ügyféligényeknek megfelelően új innovációkkal gazdagította kínálatát a Meusburger a felületmegmunkáló, összeszerelő és rögzítő berendezések, eszközök, valamint a szikraforgácsoló kiegészítők területén.

HWZ szerszámbefogók

Baugruppe-Zerspanung

Az új HSK-A 63-as üreges szárú kúpos és SK 40-es meredek kúpos befogók tökéletes kapcsolatot biztosítanak a szerszámgépek és a forgácsolószerszámok – kiváltképpen a Meusburger maró- és fúrőszerszámai – között. A szerszámbefogókat a vállalat már régóta használja saját gyártásában, az eszközök minősége és megbízhatósága kiállta próbáikat. A szokásoknak megfelelően a befogókhoz számos, a szerszám- és formagyártó ipar igényeit kiszolgáló standard alkatrész és kiegészítő érhető el raktárról. Az új befogókkal a Meusburger így megfelelő kníálattal rendelkezik a forgácsológépek teljeskörű feszereléséhez.

M-Line mikromotoros rendszerek

A GESM 1000 helyhez kötött vezérlőegység automatikusan felismeri minden M-Line mikormotor kéziegység típusát és maximális sebességét. A rendszer része egy 4,3 inches színes kijelző is, amely a sebességgel és terheltséggel kapcsolatos adatokról ad információt. A motorok sebessége fokozatmentesen változtatható 1.000 és 80.000 ford./perc között.

A GESM 1500 akkumulátoros vezérlőegység ezzel szemben rugalmas, mobil használatot kínál a mikromotoros kéziegységekhez. A nagy kapacitású akkumulátor és a 4.000 – 40.000 ford./perc közti sebesség pedig a lehető legjobb teljesítmény garantálja. A különféle alkalmazásokhoz összesen hét különböző kézidarab áll rendelkezésre.

Produktneuheiten-WB-2020

V 20435 diagonális vágószerszámok műanyagokhoz

A V 20435 szerszámok 15°-os szöge ideális a fröccsöntött műanyag darabok sorjáinak eltávolítására. A kínálat részeként pedig mostantól ezen szerszámok 130, 160 és 190 mm-es méretei vágóél védelemmel is elérhetők.

ForrásMeusburger

További információ:

A Meusburger hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]