Pénz áll a házhoz

A tavasz folyamán nagy népszerűségnek örvendő GINOP-1.2.8-20 és VEKOP-1.2.6-20 kódszámú pályázatok elbírálása a benyújtást követő héttől kezdve folyamatos, az elmúlt napokban is több száz vállalkozás kapta kézhez a nyertes pályázatáról szóló értesítést.” – jelezte Tóth Ádám Ferenc, a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet ügyvezetője.
MACH-TECH_2019_TRUMPF_45

A gyors elbírálás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy rövid időn belül hozzájussanak a beruházásaikhoz szükséges forráshoz.

A VEKOP-1.2.6-20 kódszámú pályázat keretében budapesti és pest megyei vállalkozások is fejlesztési forráshoz juthattak hatékonyságnövelő fejlesztéseik megvalósításához: a pályázatra 1.578 db kérelem érkezett az Irányító Hatósághoz, ez valamivel több, mint 36 milliárd forint igényelt támogatást jelent.

Mostanáig 1.288 db pályázat kapott pozitív döntést, ami a beadott pályázatok közel 80 %-át jelenti. Az eddig megítélt 30 milliárd forintból 23 milliárd forint már kifizetésre is került.

A Közép-Magyarországon kívül fejlesztést megvalósító vállalkozásoknak a GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázat keretében volt lehetőségük pályázni: a beérkezett 3.849 db kérelemből 2.694 esetben született pozitív értékelés, tehát a beadott pályázatok 70 %-ánál már megtörtént az elbírálás. A kiíróhoz összesen 90 milliárd forintnyi támogatási igény érkezett, ebből mintegy 65 milliárd forint (72%) támogatás került megítélésre, amelyből 1.399 pályázó számára 36 milliárd forint kiutalásra került.

Összességében elmondhatjuk, hogy 5 hónap alatt – mindkét pályázat esetében – az Irányító Hatóság a beadott kérelmek jelentős részére már értékelte, a pályázók 50 %-a részére pedig már a támogatás folyósítása is megtörtént.

Forrás:

https://www.palyazat.gov.hu/aktstat


 

Kérjen segítséget a pályázáshoz! A pályázatok megírását a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban vállalja!

Az ECC eredményei: 

  • 17 éves működésük során,
  • 120 milliárd forintot meghaladó támogatást nyertek el és számoltak el partnereik, ügyfeleik részére,
  • több, mint 3.190 elégedett ügyfél,
  • iparági szakértőkön keresztül széles körű iparági referencia és tapasztalat,
  • közel 100 %-os nyerési arány,
  • közel 40 fős szakmai háttérrel.

További információ:

european

 

Tóth Ádám Ferenc
ügyvezető
info@european.hu

Megosztás
[
    ]