Kedvezményekkel ünnepli 20. sikeres évét Kelet-Európában a 3Dconnexion

A kiváló teljesítményükről, precizitásukról, letisztult esztétikájukról és kivételesen kényelmes és ergonomikus használatukról ismeretes termékeket gyártó 3Dconnexion immár 20. évét tölti a kelet-európai régióban.

teaser_20years-ee_pr_en

1993-ban, a Columbia úrsiklón került alkalmazásra a világ első 3D vezérlő rendszere, amellyel egy robotkart irányítottak az űrben. Ezzel pedig létrejött az első 3D-s egér, amelyet ma már SpaceMouse® néven ismer a nagyérdemű. A 3Dconnexion vállalatot azért alapították, hogy szabadalmaztassa ennek a terméknek az egyedülálló, hatfokú szabadságot biztosító szenzorát, a három dimenziós tárgyak intuitív, zökkenőmentes irányításához. A nagyobb hatékonyságra, pontosságra, valamint a tervezők és mérnökök kényelmét biztosító megoldásokra törekvő 3Dconnexion pedig mindig a kiemelkedő ergonómiát helyezte kutatási erőfeszítései élére.

2000-ben létrehozták a vállalat lengeylországi fióktelepét – egy regionális irodát, amely több, mint 20 országért és több mint 250 forgalmazóért és viszonteladóért felelt, Csehországtól egészen Szibériáig. A SpaceMouse és CADMouse termékek azóta a a régió számos iparágában vált a mérnök és tervezők elengedhetetlen munkaeszközévé. A 3Dconnexion megoldásait nap, mint nap használó közép- és kelet-európai vállalatok között olyan nagy nevek szerepelnek, mint például a Skoda Auto, a General Eelctric Pratt & Whitney, a Man, az ABB, a Ceska Zbrojovka, a Tatra, a Mercedes, a Volvo, a Porsche Engineering, az IKEA, a Bosch, az Airbus, vagy a Continental.

1566400870_1501170

“Nagyon büszke vagyok arra, amit az elmúlt 20 évben elértünk. Húsz év fáradhatatlan figyelem az innovációra, a kutatás-fejlesztésre és a befektetésekre. Ami pedig a legfontosabb, hogy ez idő alatt mély és bizalmas kapcsolatokat sikerült kiépítenünk partnereinkkel és ügyfeleinkkel” – mondta el Mieczyslaw Trzcinski, a vállalat kelet-európai értékesítési igazgatója. “Részvényeseink kitartó bizalommal és hűséggel fordulnak termékeink iránt, mi pedig rendkívül hálásak vagyunk támogatásukért.”

“Örölünk, hogy egy tehetséges, elkötelezett csapatot hzotunk létre, akik nagyban hozzájárultak sikereinkhez. Bizakodva tekintünk a jövőre és továbbra is igyekszünk a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat biztosítani a kelet-európai mérnökök és tervezők számára.”

A kelet-európai fióktelep 20. évfordulóján a vállalatt kivételes ajánlattal kedveskedik felhasználóinak: minden professzionális modellt 20%-os kedvezménnyel kínálnak. Az akció a webáruházakban 2020. december 2-ig érhető el.

Forrás3Dconnexion

További információ:

A 3Dconnexion hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]