Ha választhatna, Ön melyik bővítményt integrálná szoftverébe?

A SOLIDWORKS termékportfóliója rengeteg megoldást kínál, mégis gyakran ezek sem elégítik ki az ügyfelek egyedi, iparág specifikus igényeit. Sokan még több funkcióra és integrált megoldásokra vágynak, és talán éppen ez a fajta piaci elégedetlenség vagy a folyamatos újításokra való igény hívta életre a SOLIDWORKS Partner programját.

image1Világszerte több mint 500 vezető megoldást kínáló partnerrel szorosan együttműködve, a SOLIDWORKS Partner Programja közvetlen hozzáférést biztosít olyan termékekhez és szolgáltatásokhoz, amelyek lehetővé teszik a maximális termelékenységet, az innovatív termékek tervezését és a termékfejlesztési céljainak elérését. Ezek a partnertermékek számos olyan eszközt és alkalmazást kínálnak, amelyek segítenek kibővíteni a SOLIDWORKS megoldások hatékonyságát és hasznosságát. A több száz bővítmény közül most hármat mutatunk be Önnek részletesebben.

Smap3D, a létesítménytervező program

A Smap3D Plant Design egy SOLIDWORKS-be integrált létesítménytervező program, amely segítségével minden eddiginél könnyebben tervezhet komplex csőhálózatokat. A program biztosítja a zökkenőmentes munkafolyamatot a tervezés teljes ideje alatt a P&ID-tól kezdve, a 3D-s megjelenítésen át, egészen az automatikusan elkészíthető izometrikus dokumentációig. A Smap3D Plant Design funkciói és elemei olyan átfogó megoldást nyújtanak, melyek iparágtól függetlenül alkalmazhatók épületek és üzemek tervezésekor legyen szó épületgépészeti, csövezési, vagy légtechnikai problémákról. 

image4

SigamNEST, a terítékkezelő megoldás

A SigmaNEST a SigmaTekSystem Ltd. szoftvergyártó cég világvezető CAD/CAM terítékkezelő szoftvere nagy hatékonysággal tudja kezelni az általános és a szabad geometriájú alkatrészeket is, amivel rengeteg nyersanyagot, ezáltal pénzt spórolhat meg vállalkozásának.

A szoftver optimalizálja a fémlemez vágását és lyukasztását, így lehetővé teszi a lemezvágógépek teljes parkjának kezelését. A program különböző megmunkálási módszereket támogat: a lézervágás, plazmavágás, lángvágás, vízvágás, lyukasztás. A SigmaNEST emellett egy maradéklemez raktár kezelésére szolgáló rendszer is. Kiválóan használható költségszámítások készítésére, gyártási ütemterv optimalizációra és gyártási megrendelések készítésére. A SigmaNEST lehetővé teszi a megtakarítást a gyártás minden szakaszában anélkül, hogy feláldozná a magas minőséget.

image2

SigmaTUBE, a csővágás szoftvere

A SigmaTUBE összehangoltan működik a SOLIDWORKS-szel, fészkeket és NC-kódokat generál bármilyen külső programmal. A szoftver használatával saját alkatrészeket hozhat létre a szabvány könyvtárból, vagy a 3D CAD rendszerek széles választékából importálhat alkatrészeket és összeállításokat. Minden kiosztási és szerszámpálya adatot SOLIDWORKS-ben generál és tárol, így könnyedén beprogramozhatja csővágógépét egy szoftverről

image3

És mi a közös a három megoldásban?

SOLIDWORKS-be épülő szoftverek – A programok teljesen integráltak a SOLIDWORKS-be, így az összes eszköz elérhető a SOLIDWORKS ablakban, tehát a programparancsok és funkciók egyszerűen használhatók a már ismerős kezelőfelületen.

Idő- és költségmegtakarítást eredményez – Az integráció miatt nem szükséges elhagynia a megszokott felhasználói környezetet, zökkenőmentes az adatátvitel és a szoftverek funkció automatizálják egyes műveleteit, így időt és költséget spórolva Önnek.

Gyorsan elsajátítható – A szoftverek beépülő kezelőfelületük miatt könnyen megtanulhatók. Nincs szükség több napos képzésekre, mert ismerős SOLIDWORKS környezet felgyorsítja és növeli a kezelhetőséget.

Ahogy a SOLIDWORKS világszerte, úgy az EuroSolid munkatársaival Magyarországon azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek és üzleti partnereinknek olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkájukat. A SOLIDWORKS moduláris CAD szoftvereihez az Ön igényei szerint választhat bővítményeket és a tervezést/gyártást kiegészítő megoldásokat, hogy hatékonyságát, termelékenységét és piaci előnyét megtarthassa, illetve növelni tudja. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal közel 1000 elégedett ügyféllel rendelkezünk. Bízzon a professzionális tanácsainkban és kedvező árainkban! Keressen bennünket, ha kíváncsi a részletekre vagy szeretné személyesen is megismerni megoldásaink hatékonyságát.

ForrásEuroSolid

További információ:

Az EuroSolid hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]