A GE-CO Hungary Kft. elhozta a jövő robot generációját

A GE-CO Hungary Kft. idei évének egyik célkitűzése, hogy új technológiai irányzatot nyisson. A piaci igényeket megelőzve, Rieth Thomas vezetésével megnyitják új Robotika divíziójukat, ami egy jobb jövőbe vezeti ügyfeleiket.

doosan_cobot_01

Az új üzletág a Doosan Robotics kizárólagos magyarországi képviseletét látja el, az elsődleges szolgáltatás tartalma pedig 3 cobot család 10 modelljének magyarországi értékesítése és szervizelése lesz. Az új divízió termék managere és értékesítője Papp László.

A Doosan cobotok világszínvonalú teljesítményre képesek. Kiemelkedő tulajdonságuk a többi gyártóhoz képest egyedülálló biztonságtechnikai megoldásaikból adódik, melyek eredményeként a berendezések a legmagasabb ipari tanúsítványokkal rendelkeznek. Nagy hatósugarú munkatérben, széles spektrumú tömeget képesek mozgatni, nem utolsó sorban pedig a piac legnagyobb mobilizálható cobot modell választékát kínálják.

doosan_cobot_03A 3 cobot család 900-1700 milliméteres kinyúlással és 0-25 kilogrammos teherbírással rendelkezik. A Doosan cobotok mind a 6 csuklópontját precíz mechanikus nyomásérzékelő szenzorral szerelték fel (szemben a többi piacon lévő gyártók digitális szenzoraival), ezzel biztosítva a gyors reakciót, bármilyen külső behatásra. Ez hozzájárul a nagyfokú biztonsághoz, illetve ennek köszönhetően a cobotok képesek olyan kifinomult folyamatok elvégzésére is, amelyek korábban csak az emberi kéz ügyességével voltak elképzelhetők. A kiváló felhasználói élmény és a kifinomult termék tervezésért a Doosan Robotics 2017-ben a Red Dot Design Award díjat is elnyerte, “Interfész és felhasználói élmény” kategóriában. 2018-ban pedig a “Formatervezés” kategóriában is nyertes termék lett.

A Doosan cobotok képességeit az alábbi videóban tekintheti meg:

ForrásDoosan

További információ:

A GE-CO Hungary Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]