Új sorozattal bővül a HALTER LoadAssistant rakodó robotos cella

Bemutatkoztak a rakodó robotos automatizációs megoldások világvezető vállalata, a HALTER új, kompakt méretű termékei. A felhasználóbarát, elsőosztályú HALTER PREMIUM és HALTER BIG mellett mostantól a HALTER COMPACT sorozat modelljei is elérhetők.

Ahogy azt a név is sejteti, a HALTER COMPACT a vállalatt legkisebb alapterületű rendszere, ami mindenre képes, amire nagyobb testvérei, ráadásul rendkívül versenyképes árfekvés mellett. Az első COMPACT-ot szeptemberben telepítették, amit megrendelője azóta is nagy elégedettséggel használ.

Akárcsak a két nagyobb sorozat, a COMPACT is három különböző modellt tartalmaz: a TURNSTACKER COMPACT 12 esztergákhoz, a MILLSTACKER COMPACT 12 marógépekhez, a UNIVERSAL COMPACT 12 pedig esztergákhoz és marógépekhez egyaránt alkalmazható. Az esztergáláshoz kínált rendszer legfeljebb 160 mm, a maráshoz kínált legfeljebb 200 mm, az univerzális megoldás pedig akár 250 mm átmérőjű darabok kezelésére képes.

HALTER TURNSTACKER COMPACT 12, MILLSTACKER COMPACT 12 és UNIVERSAL COMPACT 12

HALTER TURNSTACKER COMPACT 12, MILLSTACKER COMPACT 12 és UNIVERSAL COMPACT 12

A HALTER SmartControl-nak köszönhetően a rendszer beállítása rendkívül egyszerűen és gyorsan – kevesebb mint 5 perc alatt történik, az új sorozatok előkészítése pedig a robot munkájával párhuzamosan is elvégezhető. Mindehhez előzetes robotprogramozói tudásra sincs szükség, a rendszer kezelése csupán néhány óra alatt elsajátítható. A HALTER COMPACT modellekkel ráadásul több szerszámgép kiszolgálására is lehetőség nyílik, hiszen a cellák könnyedén átmozgathatók.

A berendezések számos különböző megfogóval és egyéb munkadarab-specifikus kiegészítőkkel is felszerelhetők, opcionálisan pedig olyan funkciók is elérhetők, mint a palettára vagy szállítószalagra való kirakodás, a maradékanyag kirakodás, a munkadarabok gépen kívüli tisztítása vagy mérőállomásra helyezése, a selejtek eltávolítása és sok más ügyfél-specifikus képesség.

A HALTER LoadAssistant rendszereket már többszáz elégedett ügyfél használja, a világszerte történő zökkenőmentes telepítéseket a HALTER által tanusított viszonteladó partnerek kiterjedt hálózata biztosítja. Hazánkban a HALTER rendszerek értékesítését a Prevotex Kft. látja el.

orange

 

A vállalat issumi telephelyén már gőzerővel zajlik a HALTER Compact sorozatgyártása, az új modellek ezért most korlátozott ideig kedvezményesen rendelhetők!*

A Prevotex Kft. és a CNCMedia Kft. jóvoltából ráadásul az első hazai megrendelőnek szerkesztőségünk egy ajándék image filmet/cégbemutató videót is felkínál!*

 

orange

*: A további részletekről érdeklődjön a Prevotex Kft. munkatársainál!

ForrásHALTER

További információ:

A HALTER termékek hivatalos hazai forgalmazója, a Prevotex Hungary Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]