Új megoldások a kis méretű alkatrészek forgácsolása területén – Bemutatkozik a német DIETERLE

letöltés

Bemutatkozik a német Otto Dieterle Spezialwerkzeuge GmbH, amely több mint 55 éve gyártja a nagy pontosságot és termelékenységet kínáló szerszámait a különböző fémek és műanyagok megmunkálásához, hosszesztergákhoz és megmunkálóközpontokhoz egyaránt. Termékeiket és szolgáltatásaikat a híres sváb precizitás és megbízhatóság jellemzi.

Standard szerszámok

Standard szerszámok

A Dieterle GmbH standard és egyedi szerszám megoldásokat kínál a gépjárműipartól, az orvostechnikai iparon át a különféle műanyagok megmunkálásáig.

Speciális szerszámok

Speciális szerszámok

A műanyag megmunkáláshoz gyártott szerszámai egyedi geometriákat és éleket kínálnak, hőre lágyuló illetve hőre keményedő műanyagokhoz.

A Dieterle évtizedek óta készletről, alapszerszámként ISO és speciális szerszámrendszert kínál a műanyag megmunkálás követelményeihez, mint például az újonnan kifejlesztett SALP-T06-KP geometria, ami a nagyon puha műanyagok megmunkálására lett kifejlesztve. Borotvaéles éle lehetővé teszi, hogy az alkalmazása során ne forduljon elő hődeformáció.

dieterle_1

A gallér mögötti műanyag kontúr megvalósítására fejlesztették a KP-VCGT cserélhető lapkás szerszámtartót: az SDAC-KP-90-et, amely garantálja a 90°-os elfordulást. Megoldásaik ideálisak a legfinomabb kontúrók kialakítására. A váltólapka VCGT-0702…VCGT1303 R0.2 rádiusztól kapható legfeljebb 5,5 mm mélységig.

Megoldások az orvostechnika számára

Az orvosi alkatrészek gyártása felé támasztott pontossági és jövedelmezőségi elvárások folyamatosan nőnek. A Dieterle évtizedek óta tervez és gyárt szerszámokat a szektornak, és állandóan új megoldások fejlesztésén dolgozik. A vállalat mikro és mini tartománytól, akár 0,05 mm-es átmérőtől tudja gyártani a dentálmarókat, kis átmérőjű marókat és mikromarókat.

dieterle_implants

Az iparág speciális igényeihez az alábbi szerszámok nyújtanak átfogó megoldásokat:

dieterle_gif_300x240

  • Örvénylő menetmaró szerszámok külső és belső menetek kialakításához
  • Menetmetsző szerszámok külső és belső menetek kialakításához
  • Esztergakések 
  • Műanyag megmunkáló szerszámok
  • Speciális fúrószerszámok
  • Mikromaró szerszámok
  • Horonymaró szerszámok
  • Recéző szerszámok

Teljeskörű szolgáltatás egyetlen forrásból

Akár standard termékeket keres készletről, akár egyedi igény alapján legyártott szerszámra van szüksége, a Dieterle műszaki rajz jóváhagyását követően megoldást nyújt problémáira. Szükség esetén a szerszámok és szerszámrendszerek 3D-modellét is rendelkezésre bocsátja.

Dieterle_AV_Konstruktion_750b-500h

Videó a szerszámokról:

A DIETERLE kizárólagos magyarországi forgalmazója a CARBIDE-TOOLS KFT.

carbide_tools_logo

ForrásCARBIDE-TOOLS

További információ:

A CARBIDE-TOOLS KFT. hivatalos honlapján.

A DIETERLE hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]