Digitális lesz az EuroBLECH

2020. október 27-30. között az EuroBLECH Digital Innovation Summit lesz a globális lemezmemgunkáló ipar virtuális találkozóhelye.

euroblech

Az esemény közel egy hétnyi interaktív lehetőséget biztosít a találkozásokhoz, üzleti tevékenységhez, a legújabb szerszámgépek felfedezéséhez és az új trendek és fejlesztések megismeréséhez.

orange

 

Ne hagyja ki a lehetőséget – a látogatói részvétel teljesen ingyenes! A regisztráció 2020. október 6-án kezdődött meg, az EuroBLECH Digital Innovation Hub-on.

 

orange

Fedezze fel a lemezmegmunkálás világát

euroblech_01Fedezze fel a legújabb innovatív termékeket, gépeket és technológiákat interaktív vállalati profilok és termékbemutatók böngészésével, vagy látogasson el a virtuális Prezentációs Színházba, ahol élő Q&A üléseken teheti fel kérdéseit a szakembereknek.

 

Lépjen kapcsolatba az iparral

euroblech_02Találja meg a tökéletes üzleti kapcsolatot az EuroBLECH partnerkereső szolgáltatása segítségével, vagy foglaljon le előre 20 perces személyes találkozókat, még a rendezvény előtt. Az ütemezést követően beállíthatja a videóhívás időpontját, a chat funkció segítségével pedig fájlokat is megoszthat.

 

Maradjon naprakész a virtuális webinár program segítségével

euroblech_03A naponta tartott webinárok lehetőséget nyújtanak arra, hogy betekintést nyerjenek a legfrissebb ipari ismeretekbe, technikai szakértelembe, alkalmazásokba és megoldásokba. A webinárok időtartama körülbelül egy óra, több rövid előadásbóll állnak és egy élő Q&A szekcióval zárulnak.

ForrásEuroBLECH

További információ:

Az EuroBLECH hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]