Kiemelkedő teljesítmény és rugalmasság karcsú kialakításban: az új KR CYBERTECH nano

A KR CYBERTECH nano sorozattal a KUKA kiemelkedően rugalmas multifunkciós szerszámot mutat be, amely zord körülmények között is megállja a helyét.

kr_cybertech_nano_02

Költséghatékony robot, nagyfokú rugalmasság

Lehet hegesztőrobot, használható raklapozásnál vagy ragasztásnál: A KUKA új KR CYBERTECH nano sorozatának széles modell- és felszereltségi választéka szinte határtalan alkalmazási lehetőségeket biztosít. A 6–10 kilogrammos, kis terhelhetőségi osztályban a költséghatékony robot gyorsaságával és meggyőző pontosságával tűnik ki, alacsony beruházási és karbantartási költségek mellett.

A KR CYBERTECH nano karcsú kialakításával és sokrétű lehetőségeivel győz meg.

A KR CYBERTECH nano karcsú kialakításával és sokrétű lehetőségeivel győz meg.

Hegesztőrobot és még sok más: számos alkalmazási területen használható

„Az új KR CYBERTECH nano robottal ipari alkalmazásokat készítünk fel a jövőre” – mondja Markus Hollfelder-Asam, a KUKA portfólió menedzsere. „A rugalmas alkalmazási lehetőségek és a nagy teljesítmény kombinációja miatt a használat gyorsan kifizetődik és a kis terhelhetőségi osztályú KUKA robot azonnal a legjobb eredményekre képes minden területen.” Ennek oka elsősorban a robottípusok tökéletes összehangolása a fő alkalmazási céllal.

A kis terhelhetőségi osztály KUKA robotja minden szögben pozicionálható

A KR CYBERTECH nano sorozat nagy felszereltségi választéka szinte határtalan lehetőségeket biztosít.

A KR CYBERTECH nano sorozat nagy felszereltségi választéka szinte határtalan lehetőségeket biztosít.

Az új robot érzékeny elektronikai alkatrészek mozgatása során is meggyőző teljesítményt nyújt: védett az ellenőrizetlen elektrosztatikus töltés és kisülés ellen (ESD). A KR CYBERTECH nano akár nedves vagy zord körülmények között is jól érzi magát: Az alaptengelyk IP 65 szerint védettek por és víz ellen, a kéztengelyek pedig IP 67 szerint. Ezen kívül a kis terhelhetőségi osztályú KUKA robot bármilyen helyzetben (a talajra, a falra vagy a mennyezetre) és bármilyen szögben felszerelhető.

 

orange

“Az elődjével megegyező lábnyomnak, csatlakozási mintáknak és a kiegészítők teljeskörű kompatibilitásának köszönhetően az átállás gyorsan és egyszerűen lehetséges.”

– Markus Hollfelder-Asam, a KUKA portfólió menedzsere

orange

Költséghatékony robot kiemelkedő teljesítményre optimalizálva

A KR CYBERTECH nano optimalizálva van a KUKA legújabb KR C5 robotvezérlésére a KSS 8.7 KUKA.SystemSoftware legújabb verziójával. A beépített 600V-technológia nagy teljesítményről gondoskodik és a finoman összehangolt mozgási üzemmódokkal a robot precízen, gyorsan és testre szabhatóan dolgozik. A valamennyi sebességnél elérhető nagyfokú ismétlési pontosság miatt a KR CYBERTECH nano jól alkalmazható kompakt cellákban, összetett feladatok esetén és nagy igénybevételű gyártási láncokban. Az előző sorozathoz képest tovább finomított mozgási viselkedés pedig garantálja a pontos pályamozgást.

Az új KR C5 robotvezérléssel együtt a KR CYBERTECH nano kiemelkedő teljesítményre képes.

Az új KR C5 robotvezérléssel együtt a KR CYBERTECH nano kiemelkedő teljesítményre képes.

ForrásKUKA

További információ:

A KUKA hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]