EMMEGI Phantomatic M3 CNC megmunkálóközpont az Anest csoporttól

Ugord át a gyártási időt és rendeld meg raktári gépüket! EMMEGI Phantomatic M3 CNC megmunkálóközpont, 3+1 vezérelt tengellyel; az elektrotengely -90°, 0°, +90° 3 rögzített pozíciójában használható, amely lehetővé teszi a munkadarab három oldalán történő megmunkálást.

Az Anest Csoport nagy hagyománnyal rendelkező, magyar tulajdonú, a fa- és alumíniumipari megmunkáló gépek értékesítési piacán meghatározó szereppel bíró vállalatcsoport. A csoport az erősségek rendkívüli kombinációját kínálja, amely ügyfeleinek magas hozzáadott értéket nyújt: tagjaik a csapatmunkában hisznek, biztonságot adva vásárlóiknak, hiszen a különböző szakterületek teljes lefedettséget adnak mind szakmai tudásban, mind pedig szerviz, alkatrész és szerszám biztosításában.

A gyártási technológiák legszélesebb skáláját kínálják a faipar területén dolgozóknak: az ipari óriásoktól az egyszemélyes manufaktúrákig.

Az alumínium, a fém és PVC profilok, idomok, zártszelvények precíz és hatékony számítógéppel vezérelhető feldolgozására kifejlesztett specializált CNC megmunkáló központok képezik a legfejlettebb megoldásokat az alumínium és PVC megmunkálásban. Kiemelkedő termelékenység, rugalmasság, minőség és precizitás jellemzi ezeket a CNC megmunkálókat. Az ANEST – ADVANCED kínálatában az Emmegi csoport CNC megoldásaiból válogathatnak.

Ugord át a gyártási időt és rendeld meg raktári gépüket!

EMMEGI Phantomatic M3 CNC megmunkálóközpont

Phantomatc-M3-3xHC_full

CNC megmunkálóközpont 3+1 vezérelt tengellyel; az elektrotengely -90°, 0°, +90° 3 rögzített pozíciójában használható, amely lehetővé teszi a munkadarab három oldalán történő megmunkálást. Alumíniumból, PVC-ből, általában ötvözetekből készült profilok megmunkálására tervezték és acél profilokhoz max. 2 mm falvastagságig. 4 vagy 8 pozíciós automata szerszámtárral kérhető. 

A gép bal oldalán egy pneumatikus referenciaütköző található, és 4 db X irányban elmozgatható satu gondoskodik a munkadarab megfelelő megfogásáról. A fej automatikusan a megfelelő pozícióba mozgatja a satukat. Opcióként a gép jobb oldalára is kérhető pneumatikus referenciaütköző. Ezzel a megoldással a névleges méretnél hosszabb munkadarabok is megmunkálhatók 2 felfogásból. A munkaasztal Y irányban elmozdul, ezáltal nagyobb szelvényméretek is megmunkálhatók, illetve ez a megoldás jelentősen megkönnyíti a munkadarabok be- és kirakását.

TENGELY ELMOZDULÁSOK

X-tengely (hosszirányú)3.000 mm
Y-tengely (keresztirányú)274 mm
Z-tengely (függőleges)390 mm
Automatikus elektrotengely pozícionálás három fix pozícióban-90° | 0  |  +90°

ELEKTROTENGELY

Max. teljesítmény S1 (kW)4,0
Max. fordulatszám (rpm)20.000
Szerszám befogásHSK – 50F
4 pozíciós automata szerszámtáropcióként
4+4 pozíciós automata szerszámtáropcióként

_kép_

PHANTOMATIC M3

 ABX1Y1Z1X2Y2Z2
Méretek mm-ben451023.0002502103.000100210

orange

Speciális ár: 60.000 EUR + ÁFA*

*Az ár tartalmazza a helyszínre szállítás (Emmegi olaszországi telephelye- vevő magyarországi telephelye) és beüzemelés, betanítás költségeit. (4 nap időtartamban)!

orange

Érdeklődj a hozzád legközelebbi területi képviselőknél:

https://anest.hu/advanced/kapcsolat/

vagy irodai kollégánknál a +36306941022 telefonszámon vagy a polgari.viktor@anest.hu email címen!

ForrásAnest

További információ:

Az Anest csoport hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]