Növeli piaci szerepét az in-mold szerkezeti elektronikai megoldásokat fejlesztő TactoTek

Az in-mold szerkezeti elektronikai technológiák fejlesztésére, iparosítására és engedélyeztetésére szakosodó TactoTek bejelentette Nalin Advani csatlakozását a cég tanácsadó testületéhez. Advani úr üzleti szakértelme az ázsiai operatív, vállalkozói és vezetői szférában növeli a TactoTek jelenlétét a régióban.

https://www.youtube.com/watch?v=Pbm6_19hNUI&feature=youtu.be

Advani úr vezető pozíciót töltött be a WindRiver, a Solid, a Barco és GreyOrange cégeknél, jelenleg pedig a KPISOFT terjesztésén dolgozik Japánban. Emellett alapító tagja a japán és a szingapúri The Indus Enterpreneurs-nek (TiE). A Japánban született és nevelkedett szakember az ázsiai technológiai szféra egyik elismert szereplője.

Jussi Harvela, a TactoTek vezérigazgatója elmondta: “Nagy örömünkre és szerencsénkre szolgál, hogy Nalin fogja segíteni ázsiai piaci fejlődésünket és regionális stratégiánkat. Üzleti szemléletével és az üzleti kultúra mély ismeretével elengedhetetlen szerepet fog játszani céljaink elérésében. Nalin perspektívája nélkülözhetetlen támogatást nyújt a cég mindennapi APAC-műveleteiben, illetve stratégiai döntéshozatalában.”

tactotek_(1)

Az IMSE (in-mold szerkezeti elektronika) technológia biztosította intelligens felületek segítségével az OEM-ek és egyéb vállalatok költséghatékony versenyelőnyre tudnak szert tenni. A technológia esztétikus, innovatív alkalmazást biztosít az olyan elektronikai megoldásoknak, mint például az érintésérzékenység, a világítási funkciók vagy a vezeték nélküli kapcsolat. Lehetővé teszi e funkciók integrációját rendkívül vékony (2-4 mm), egyetlen darabból álló és tömeggyártható alkatrészekbe. A TactoTek IMSE technológiáját világszerte használják ember-gép interfészekhez (HMI) és egyéb alkalmazásokhoz az autóiparban, illetve az okos otthonok, IoT és elektronikai készülékek piacán. A technológiával ellátott alkatrészeket szintén a TactoTek gyártja.

tactotek_(2)

“A TactoTek a lehető legjobbkor kezd megoldásának népszerűsítésébe, hiszen az ázsiai piacon kezd egyre nagyobb teret hódítani a HMI technológia” – mondta el Advani úr. “Az átfogó autóipari trendek, mint például az autonóm működés, a csatlakoztathathatóság vagy akár a fejlett világítási megoldások, igényt teremtenek a kifinomult, könnyen integrálható elektronikára. Azok a tulajdonságok ráadásul, amik vonzóvá teszik az IMSE-t az autóipar számára, más iparágakban is érvényesek. A technológia jelentősen csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását, emellett a műanyag felhasználás szempontjából is hatékonyabb a hagyományos elektronikához képest.”

tactotek_(4)

ForrásTactoTek

További információ:

A TactoTek hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]