Könnyen elérhető, hasznos digitális anyagok és segédeszközök a Haas jóvoltából

Ezúttal egy valamelyest rendhagyó videós gyűjtést választottunk a Haas Handpicked sorozatból. Na persze, a videók ugyanolyan hasznosak (ha nem hasznosabbak), mint a szokásos megmunkálási tippek, de az alábbi listán most digitálisan elérhető anyagokrl, eszközökről és alkalmazásokról lesz szó.

1. Minden egy helyen: MyHaas

A MyHaas a vállalat egyablakos szolgáltatása gépparkjának kezeléséhez, gépspecifikus anyagok kereséséhez, árajánlatainak elmentéséhez, alkatrészek rendeléséhez, a HaasConnect beállításához, sőt, még a Haas Certification-höz való regisztrációhoz is. Az alábbi videóban minden hasznos funkció bemutatásra kerül.

2. A Haas digitális jelenléte

A Haas Automation kétségkívül az iparág egyik elsőszámú vállalata az online támogatás és információátadás tekintetében. A vállalat fő weboldalán lehetősége van megépíteni és beárazni saját szerszámgépét, így nem kell értékesítőktől informálódnia. A DIY (do it yourself = csináld magad) weboldalukon szinte minden szerszámgéppel kapcsolatos kérdésére megtalálhatja a választ. A gépek szerkezeti rajzától, elektronikai jellemzőitől kezdve a gépkezelői kézikönyveken át egészen a G- és M-kódokig bármit megtalálhat. A parts.haascnc.com-on pedig teljesítményfrissítések és pótalkatrészek is vásárolhatók online, egyetlen telefonhívás nélkül. Az alábbi videóból kiderül, hogyan alakította át a Haas a szerszámgépipart.

3. Haas Certification Program (tanusítási program)

A Haas Certification online program célja, hogy biztosítsa a gépkezelők számára a CNC szerszámgépek kezeléséhez szükséges alapvető tudást, képzettségüket, hozzáértésüket pedig egy tanusítvánnyal igazolja. A programra EZEN A LINKEN tud regisztrálni.

haas_certification_program

4. Haas 3D modellek

A Haas Apps Minute videósorozat alábbi részében a Haas egyik munkatársa bemutatja, hogyan tölthet le egyszerűen 3D gépmodelleket a Haas honlapjáról. Akár üzemének alaprajzán dolgozik, akár arra kíváncsi, hogyan illeszkednek CAD modellezett alkatrészei egy adott szerszámgéphez, minden szükséges anyaghoz és információhoz hozzáférést kaphat.

5. HaasConnect – a gépvezérlés új generációja

A Haas újgenerációs vezérlőjével e-mail értesítéseket küldhet magának vagy az Ön által kijelölt embereknek Haas szerszámgépei állapotáról. A telepítés, a MyHaas portálon és a vállalat fő weboldalán keresztül egyszerűen elvégezhető, a HaasConnect pedig minden új Haas gép mellé ingyenesen biztosított.

6. Gépellenőrzés Wi-Fi kamerán keresztül

A Haas Wi-Fi kamerájával okostelefonján követheti a szerszámgépei állapotát, legyen bárhol. A kamera, egy mágnes segítségével másodpercek alatt telepíthető: a működtetéshez elég hálózatra kapcsolni, letölteni egy alkalamzást és regisztrálni a fényképezőgépet.

ForrásHaas

További információ:

A Haas Youtube csatornáján.

Megosztás
[
    ]