Megbízható kapcsolat – DMG MORI Gazdasági Ösztönző Kapmány

A DMG MORI, a növekvő gazdasági kihívások enyhítése érdekében, speciális gazdasági ösztönző csomaggal támogatja ügyfeleit az automatizálás, a digitalizáció, a finanszírozás és a szerviz területén.

Napjainkban számos vállalat néz szembe gazdasági kihívásokkal. Annak érdekében, hogy a jelenleg nehéz helyzetben lévő gyártóipari ügyfeleinek célzott, jövőorientált támogatást kínálhasson, a DMG MORI, innovatív termékeire, valamint a finanszírozással és a szervizzel kapcsolatos ügyfél-orientált megoldásaira építve, kibővítette gazdasági ösztönző csomagját*. A konstrukció fókuszpontjai a termelési oldalon az automatizált és digitalizált gyártói megoldások. Az emberi munkaerőt nem igénylő kapacitás növelése és a holisztikusan, a megrendeléstől a CNC megmunkáláson át az összeszerelésig és logisztikáig terjedő digitalizált folyamatok nagyban hozzájárulnak a hosszú távú versenyképességhez. A DMG MORI ezen felül vonzó finanszírozási megoldásokkal és szervizajánlatokkal is támogatja ügyfeleit, biztosítva a szükséges likviditást és a gondtalan termelést.

Hogy a jelenleg nehéz helyzetben lévő gyártóipari ügyfeleinek célzott, jövőorientált támogatást kínálhasson, a DMG MORI, innovatív termékeire, valamint a finanszírozással és a szervizzel kapcsolatos ügyfél-orientált megoldásaira építve, kibővítette gazdasági ösztönző csomagját

Annak érdekében, hogy a jelenleg nehéz helyzetben lévő gyártóipari ügyfeleinek célzott, jövőorientált támogatást kínálhasson, a DMG MORI, innovatív termékeire, valamint a finanszírozással és a szervizzel kapcsolatos ügyfél-orientált megoldásaira építve, kibővítette gazdasági ösztönző csomagját

Jövőbiztos termelés ex-works (üzemből átadott) automatizációs megoldásokkal

A DMG MORI széles automatizálási portfóliója – az interfészeket is beleértve – 52 terméket tartalmaz, így szinte minden szerszámgép önálló működése biztosított.

A DMG MORI széles automatizálási portfóliója – az interfészeket is beleértve – 52 terméket tartalmaz.

A DMG MORI széles automatizálási portfóliója – az interfészeket is beleértve – 52 terméket tartalmaz. “Ezzel határozott irányt mutatunk a gyártási folyamatok teljes automatizálása felé vezető úton” – mondja el Markus Rehm, a DECKEL MAHO Seebach GmbH és a DMG MORI HEITEC GmbH ügyvezető igazgatója. A DMG MORI különféle portál elrendezésű rakodókat és robotmegoldásokat fejlesztett ki a munkadarabok kezelésére. Számos CLX és CTX típusú esztergaközpont, valamint az NLX, NTX és NZX sorozat modelljei is felszerelhetők a Robo2Go-val, akár utólag is. A rendkívül rugalmas megoldást kis és közepes gyártott darabszámra tervezték, egy előre definiált programozómaszk segítségével pedig kevesebb, mint 15 perc alatt betanítható.

A megmunkáló központ típusától függően, a palettakezelés területén kör alakú és lineáris tároló rendszerek is elérhetők. A legutóbbi Open House alkalmával bemutatott PH CELL egy kör alakú tároló megoldás a vertikális CMX V és DMC V megmunkáló központokhoz, illetve számos 5-tengelyes szerszámgéphez, a harmadik generációs DMU 50-től a DMU monoBLOCK-on és DMU eVo-n át a DMU 90 P duoBLOCK-ig. A moduláris, mindössze 10,7 m² alapterületű palettakezelő rendszerrel akár 40 paletta tárolására is lehetőség van. A megoldás ráadásul, automatizációs interfésszel rendelkező gépekhez akár utólag is felszerelhető, egy második polcmodullal pedig bármikor kibővíthető.

myDMG MORI és WERKBLiQ: Szerviz és karbantartói platform

Az ingyenes portál használatával az ügyfelek mindemellett egy 30 napos próbaidőszakot is kapnak a WERKBLiQ-hez.

Az ingyenes portál használatával az ügyfelek mindemellett egy 30 napos próbaidőszakot is kapnak a WERKBLiQ-hez.

“A myDMG MORI online ügyfélportál gyorsabb segítségnyújtást és teljes átláthatóságot biztosít a szervizhívások során, mindezt teljesen ingyenesen” – hangsúlyozza Dr. Thomas Froitzheim, a DMG MORI Global Service GmbH ügyvezető igazgatója. A 2019-es EMO-n történő bemutatása óta már több tízezren regisztráltak a felületre. A szervizbejelentések a myDMG MORI-n keresztül gyakorlatilag egyetlen gombnyomással, egy interaktív bejelentőlap használatával beküldhetők. A szervizbejelentésekhez opcionálisan fényképek vagy videók is csatolhatók, amik közvetlenül a megfelelő DMG MORI szervizszakemberhez kerülnek továbbításra. A szervizfolyamatok átláthatósága emellett gyorsabb ügyintézést eredményez. Ezen felül a cserealkatrészek megrendelése is lépésről lépésre nyomon követhető. A kereskedelmi és műszaki dokumentációkat a myDMG MORI tárolja. Az ingyenes portál használatával az ügyfelek mindemellett egy 30 napos próbaidőszakot is kapnak a WERKBLiQ-hez. A myDMG MORI és a WERKBLiQ ugyanazon logikai felépítés mentén lett fejlesztve, ennek eredményeként a teljes géppark belső és külső szerviz, illetve karbantartói folyamatai optimalizálhatók a WERKBLiQ segítségével. A myDMG MORI-ból származó összes törzsadat és funkció automatikusan elérhető a WERKBLiQ-ben.

Teljes elérhetőség a DIGITÁLIS GYÁRTÓCSOMAG-gal

A myDMG MORI része a DIGITÁLIS GYÁRTÓCSOMAG-nak, amellyel a vállalat a termelés elérhetőségét kívánja fokozni. Ennek alapját a DMG MORI szerszámgépek következetes, IoTconnector-ral történő hálózatosítása és az alkalmazás-alapú vezérlő és operációs rendszer, a CELOS legfrissebb verziója jelenti. A MESSENGER az összes hálózatba kapcsolat gép állapotát megjeleníti és hetente 30 perccel hosszabb géphasználatot valósíthat meg. Emellett a NETservice jelentősen csökkenti az állásidőket, hiszen a DMG MORI Szervizzel való közvetlen, távoli elérésű kapcsolat a váratlan szervizproblémák 30%-át képes megoldani, a helyszínre érkező technikus szüksége nélkül.

A DIGITÁLIS GYÁRTÓCSOMAG alapját a DMG MORI szerszámgépek következetes, IoTconnector-ral történő hálózatosítása és az alkalmazás-alapú vezérlő és operációs rendszer, a CELOS legfrisebb verziója jelenti.

A DIGITÁLIS GYÁRTÓCSOMAG alapját a DMG MORI szerszámgépek következetes, IoTconnector-ral történő hálózatosítása és az alkalmazás-alapú vezérlő és operációs rendszer, a CELOS legfrissebb verziója jelenti.

TULIP-pal a saját alkalmazásáért – programozói ismeretek nélkül

A TULIP egy következő lépés a digitalizáció felé. A megoldás egy kódolást nem igénylő platformon kínálja kreatív és egyszerű digitális eszközeit, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy létrehozhassák saját szkriptjeiket, informatikai vagy programozói ismeretek nélkül. Csakúgy, mint egy moduláris rendezői készlettel, a TULIP-pal egy folyamat minden egyes lépése meghatározható és megjeleníthető meglévő vagy saját applikációk használatával. Szükség esetén pedig bizonyos forgatókönyvek egyszerű “drag&drop” művelettel összekapcsolhatók a digitális szenzorok, mérőberendezések és szerszámgépek kulcsfontosságú adataival. Ezzel fokozatosan kialakítható egy interaktív “ütemterv”, amely végig kíséri az alkalmazottakat a munka során és útmutatást ad az eredmények szempontjából releváns ellenőrzési pontokon egy adott mérési-  vagy tesztfolyamat elvégzéséhez. A megjelenítés történhet a munkaállomáson, egy külön képernyőn vagy közvetlenül (a CELOS APPLICATION CONNNECTOR-on keresztül) a vezérlő képernyőjén is.

Először keressen pénzt, aztán fizessen

A DMG MORI Finance** vagy Deutsche Leasing** által finanszírozott gépek cégcsoport szinten évente több mint 300 millió eurót tesznek ki. A lízingtől a részletvásárláson át a bérlésig, az ügyfelek mindig megtalálhatják az egyéni igényeiknek leginkább megfelelő megoldást – mindezt egyetlen forrásból. A DMG MORI a teljes folyamat során támogatja ügyfeleit.

A DMG MORI Finance és a Deutsche Leasing közreműködésével, a gazdasági ösztönző csomag részeként egy speciális, “Top Seller” kampány is kidolgozásra került. 2020. december 31-ig 41 különböző géptípus finanszírozható előleg és részletfizetés nélkül, az első hat hónapban (a Deutsche Leasing-gel 34 gép érhető el, 2020. szeptember 30-ig). Ezek közé tartozik egyebek mellett a DMG MORI két legsikeresebb szerszámgépe, az NLX 2500 esztergaközpont és az 5-tengelyes, harmadik generációs DMU 50 marógép is. Markus Piber, az Értékesítési, Szerviz és Technológiai Kiválóság Osztályok igazgatója számára ez a konstrukció egyértelmű előnyt kínál: “Ügyfeleink így pénzt kereshetnek, mielőtt még bármiért fizetniük kéne.”

Professzionális karbantartás árengedményekkel

A DMG MORI Maintenance Plus programja egy kedvező áron kínált karbantartói megállapodás, ami a gép karbantartása során javasolt javítási munkálatokra adott kedvezményt is magában foglalja. További előnye, hogy a karbantartást képzett szervizszakemberek végzik, így az ügyfelek képesek növelni meglévő gépeik teljesítményét.

A DMG MORI Maintenance Plus programja egy kedvező áron kínált karbantartói megállapodás, ami a gép karbantartása során javasolt javítási munkálatokra adott kedvezményt is magában foglalja.

A DMG MORI Maintenance Plus programja egy kedvező áron kínált karbantartói megállapodás, ami a gép karbantartása során javasolt javítási munkálatokra adott kedvezményt is magában foglalja.

Teljesítménynövelés és értékmegőrzés meglévő gépek felújításával

A meglévő szerszámgépekhez a DMG MORI generáljavítást is ajánl. A régebbi modellek felújítása különösen a szabad kapacitások rendelkezésre állásakor lehet előnyös. Exkluzív gyártói tapasztalattal és kedvező költségek mellett, a DMG MORI az összes lépést elvégzi, a gép tényleges állapotának felmérésétől a szétszerelésen, elszállításon és tisztításon át az alkatrészek generáljavításáig és a gép újbóli üzembe helyezéséig. Miután a berendezést 100%-ban visszaállították, megtisztították és lefestették, egy tesztelési és átadási fázis következik. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy jelentősen növeljék a meglévő gépek teljesítményét és megőrizzék értéküket. A DMG MORI ezen kívül hat hónapos szavatosságot vállal a vonatkozó szolgáltatások egészére, ideértve a pótalkatrészeket is.

DMG MORI Akadémia: 32 online kurzus – élő, digitális és interaktív

Különösen a jelenlegi helyzetre való tekintettel, a 32 online, élő, digitális és interaktív kurzus tökéletes képzési lehetőséget biztosít.

Különösen a jelenlegi helyzetre való tekintettel, a 32 online, élő, digitális és interaktív kurzus tökéletes képzési lehetőséget biztosít.

A DMG MORI Gazdasági Kampány a DMG MORI Akadémia által kínált kurzusokat is magában foglalja. Ezzel a szolgáltatással a vállalat már évek óta garantálja ügyfelei tanítását és továbbképzését. Különösen a jelenlegi helyzetre való tekintettel, a 32 online, élő, digitális és interaktív kurzus tökéletes képzési lehetőséget biztosít. A kis létszámú csoportok biztosítják a tapasztalt oktatókkal való magas minőségű interakciót, a digitális oktatóanyagok és az átfogó vezérlőszoftver csomag pedig mellékelve vannak. Annak érdekében, hogy a következő generáció támogatottsága is biztosított legyen, a DMG MORI Akadémián a CTX alpha 500 és a második generációs DMU 50 szerszámgépek oktató csomagban elérhetők.

Nyári ajánlat: befektetés az időbe

Sok vállalat tud sikeresen kijönni egy válságból, mert időben befektettek a termelésbe. A DMG MORI vonzó ajánlatokkal teszi kerekké gazdasági kampányának kínálatát: a CNC-Scout szolgáltatáson keresztül több mint 750 új, bemutatótermi vagy használt gép érhető el. A vonatkozó szavatosság 18, 12, illetve 6 hónap. A CLX esztergáktól az 5-tengelyes DMU monoBLOCK univerzális megmunkálóközpontokig, a gépek reprezentatív ízelítőt kínálnak a DMG MORI teljes termékkínálatából. “Az ügyfelek itt kedvező áron találhatják meg a legmodernebb szerszámgépeket” – mondja el Markus Piber. “Természetesen vonzó lízing ajánlatokat is kínálunk, a futamidő első hat hónapjában részletfizetés és előleg nélkül.”

*: A Gazdasági kampány az EMEA régióban érhető el
**: A DMG MORI Finance és Deutsche Leasing finanszírozási megoldásai nem érhetők el minden országban

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]