Amerikában készült

Videós esettanulmányok egyenesen Amerikából

Múlt héten, nagyobb kihagyás után újraindítottuk a Haas Handpicked sorozatot. Na, nem konkrétan a videó válogatást, az továbbra is a Haas érdeme – csupán az általuk válogatott minőségi anyagok cikkesítését. Ezúttal pedig egy egészen rendkívüli gyűjtést választottunk: videós esettanulmányok a Haas amerikai ügyfeleivel.

Lássuk, kikről is lesz szó:

1. Aspex Corporation

A kaliforniai Poway városában állomásozó Aspex CNC utángyártott üzemi munkákra specializálódott az autóipar, azon belül is az on- és off-road autóverseny számára. Az üzlet tulajdonosa, Gary Colle elmagyarázza, miért a volt – és lesz ezután is – a Haas az első számú választás, az első gépüktől (ST-30) az utolsóig (UMC-750SS).

2. Hi-Tech Engineering

Pillantson be a kaliforniai Camarilloban található, repülőipari alkatrészek gyártására specializálódó Hi-Tech Engineering üzemébe és megtudhatja, miért épp a Haas gépeit választották a cég indulásakor és miért tartottak ki azóta is a márka mellett.

3. Top Gun Machining

A louisianai Lafayette-ben található Top Gun Machining-nél a nagy dolgok esztergálásáé a főszerep. TJ Arcenaux elmeséli, hogyan vágott bele az üzletbe és hogyan illeszkednek a Haas gépek az ügyfelei számára készített alkatrészek gyártásába.

4. 5th Axis Workholding

A San diegoi 5th Axis Inc. saját gyártmányú, egyedi 5-tengelyes munkadarabrögzítők készítésével és nagy pontosságú általános üzemi munkával foglalkozik.

5. L&S Machine

Az pennsylvaniai L&S Machine kifejezetten szűk tűrésekkel rendelkező, csúcstechnológiás alkatrészek gyártására specializálódik, főként az atomipar számára.

6. Hogyan készül a VF-1

A Haas az 1980-as évek végén megkezdte első vertikális megmunálóközpontja, a VF-1 gyártását. Nem építették őket olyan hatékonyan, mint manapság, de jó gépek voltak, és több évtizednyi hatékony fejlesztés alapját jelentették. A Haas gyártófolyamatai ma már rendkívül finomhangoltak és hatékonyak, a gép pedig jelentős mértékben a mai napig kézzel készül. Az alábbi videóból most megtudhatja, hogyan is épül a VF-1, amely nemsokára az Ön üzemének is meghatározó darabjává válhat.

ForrásHaas

További információ:

A Haas Youtube csatornáján.

Megosztás
[
    ]