A SANGIACOMO PRESSE nagy tapasztalattal a háta mögött kínálja excenteres mechanikus présgépei széles választékát.

A SANGIACOMO PRESSE a 60-as évektől jelen van a világpiacon. Termékei fejlett technológiájának köszönhetően vezető vállalat az excenteres mechanikus C-, és H-vázas prések gyártása terén.

A termelés teljes egésze a Vittorio Veneto-ban található üzemekben történik, ezáltal magas szintű minőségellenőrzést lehet végezni minden egyes alkotórész esetében. A SANGIACOMO PRESSE megbízhatósága és az általa végrehajtott innovációk lehetővé tették a vállalat számára a lemezmegmunkáló termékek széles választékának létrehozását a kivágáshoz, sajtoláshoz és kismértékű mélyhúzáshoz.

Kutatás és professzionalitás

A SANGIACOMO prések és alkotórészeik teljes tervezési fázisa, valamint a mechanikus megmunkálások is üzemeikben történnek. Az összeszerelést, a felülvizsgálatot és a tesztelést a vállalat szakszemélyzete végzi, a hatályos EK rendeleteknek megfelelően és az összes minőségellenőrző eljárás szerint. A folyamatos kutatás és fejlesztés a különböző szektorokban és alkalmazásokban felhalmozott tapasztalattal karöltve lehetővé teszi a vállalat számára, hogy rugalmasan tudjon alkalmazkodni az összes lemezpréseléssel kapcsolatos igényhez.

Fenntartható technológiák

2015_05_12-15_Mach-Tech_SHM_22A SANGIACOMO PRESSE fenntartható, innovatív technológiák alkalmazásával és az energiatakarékos megoldásokat elősegítve valósítja meg lemezalakító préseit. A lemezek préselésére, alakítására és darabolására szolgáló, excenteres mechanikus C-, és H-vázas prések gyártása a környezet és az érintett személyek felé mutatott felelősséggel történik. A természeti források és a berendezésekbe befektetett energia racionális felhasználásával pedig minimumra csökkenthető a környezetre gyakorolt hatást.

Szerteágazó jelenlét

A SANGIACOMO PRESSE világszerte jelen van a piacon, ezért gyorsan és hatékonyan tud reagálni minden felmerülő igényre; a tervezési fázistól az értékesítésen keresztül egészen a forgalomba hozatal utáni szolgáltatásokig. Szerteágazó értékesítési és műszaki hálózatának köszönhetően a SANGIACOMO PRESSE elemzi az adott ország sajátos követelményeit, és a helyi kereskedelmi, és szerviz partnereivel együttműködve azonnal konkrét válaszokat tud adni a felmerülő kérdésekre.


Termékkínálat

C-vázas prések

Az excenteres mechanikus prések családját két részre lehet osztani, a 10-75 tonnás gyors présekre, valamint az 50-450 tonnás áttétes hajtású présekre.

sangiacomo-presse-t15_v2

A gyors C-vázas préseknél közvetlen a kapcsolat a motor tengely és a lendkerék tengelye között, így nagyobb sebességet és gyorsabb termelést lehet elérni. Ezek a prések kivágásra és sajtolásra alkalmasak leginkább.

Az áttétes hajtású C-vázas prések nagy tonnaerejűek, amelyek viszonylagosan csökkentett névleges sebességre vannak beállítva kihasználva a kerék-hajtófogaskerék köztes hajtásrendszerének előnyeit. Ezek a prések kivágásra, sajtolásra és kisméretű mélyhúzó munkálatok elvégzésére szolgálnak.

SHM_MACH-TECH_17

Kiegészítők

  • Fénysorompók

A gyors megközelíthetőség érdekében a prés munkaterülete infravörös sugarakkal van védve. Működése teljes mértékben testreszabható.

  • Gyors szerszámcsere

A szerszámok felszerelését a golyós vezetősínek, görgős konzolok és hidraulikus rögzítőelemek könnyítik meg.

  • Dőlés

Több változat elérhető, mechanikus vagy hidraulikus, kézi vagy motorizált állítási lehetőséggel, akár a szerkezet max. 25° fokkal történő megdöntésére. Kérésre jobban megdönthető vázszerkezetek is elérhetők.

  • Motorizált medve állítás

Az asztal-medve közötti távolság beállításának a megkönnyítésére, a T50 és nagyobb modellek esetében (standard a T130-as és nagyobb modelleknél).

  • Automatikus löketállítás a vezérlésből

Lehetővé teszi a prés összes paraméterének mentését a “szerszám programok” között (kb. 2000 menthető). Az érintőképernyős panelen történő programozás lehetővé teszi az egyes programok közötti gyors váltásokat úgy mint löketállítás, sebesség állítás, medve reguláció stb. beállításait, kevesebb mint két perc alatt.

H-vázas prések

A H-vázas modellek robusztus, erős felépítésű gépek, nagy asztalméretekkel, és oldalnyílásokkal. Az összes legyártott prés szerkezeti analízisen ment keresztül s felülvizsgálatra kerül. A termékskálában szimpla és kettős csatlakozórudas prések találhatók számos opcionális kiegészítővel és személyre szabási lehetőséggel, ezáltal bármilyen termeléssel kapcsolatos igénynek meg tudnak felelni.

presse-doppio-montante-sangiacomo-T100DMSB-1024x1008

Kétfokozatú sebességcsökkentés

presse_doppio_ritardo-600x411

A kétfokozatú sebességcsökkentést végző és ezáltal nagy löket hosszat megengedő összetett fogaskerék rendszernek köszönhetően nagy energia adható le kis névleges sebesség mellett, amely ideális a mélyhúzási műveletekhez.

Könyökcsuklós mozgató mechanizmus

presse_rallentamento-600x411

A speciális könyökcsuklós mozgató mechanizmus csökkenti a medve sebességét az alsó holtponthoz közeli tartományban, így a munkavégzési szakaszban alacsonyabb, állandó, és kiegyensúlyozott sebességet biztosít, így a szerszámok élettartama magasabb, a munkafolyamat kevésbé zajos és hatékonyabb.

Szervomotorok

servo_presse-600x411

A nagy nyomatékú szervomotorok, és a medve mozgatásának, illetve sebességének pontos, és igényeknek megfelelő beállítását megengedő motor vezérlő rendszer együttes alkalmazásának köszönhetően, a gép igen széleskörű lemezalakító megmunkálások elvégzésére alkalmas, a legegyszerűbbektől a legbonyolultabbakig.

Komplett berendezések, kész présgép-sorok

A SANGIACOMO vállalat kérésre képes kész, komplett gépsorokat tervezni és kivitelezni a lemezek megmunkálására, préselésére, szerszámokkal, illetve teljes kiszolgáló rendszerekkel együtt.

impianti-sangiacomo-presse-3-1024x576

Az ügyfél igényeinek megfelelően különféle technológiai megoldásokat lehet alkalmazni a folyamat integrálásához és automatizálásához, a termelés magas minőségének és megbízhatóságának a garantálása mellett. A személyre szabott megoldások és a forgalomba hozatal utáni asszisztencia biztosítása ideális partnerré teszi a Sangiacomo vállalatot a termelési igények kielégítéséhez.

ForrásSangiacomo Presse

További információ:

A SANGIACOMO PRESSE hivatalos hazai képviselete, az SHM Consulting Kft. honalpján.

Megosztás
[
    ]