WALTER HELITRONIC RAPTOR – A UNITED GRINDING új szerszámköszörűje

Az új WALTER HELITRONIC RAPTOR-t elsősorban a fém- és faipari forgásszimmetrikus szerszámok köszörüléséhez és újraélezéséhez fejlesztették, amely automatizálásra kész rugalmasságot és gazdaságos, univerzális kialakítást kínál, minőségi folyamatokhoz.

walter-helitronic-raptor-001

A forgásszimmetrikus szerzsámok újraélezésére szakosodott ágazat együttműködésében fejlesztett HELITRONIC RAPTOR különösen olyan üzemekben ideális, amelyek nem használnak automata szerszámtartó rendszereket vagy köszörűkorong-cserélőket, de mégis nagyfokú rugalmasságot igényelnek a különböző szerszámokhoz. Az új gép hozzáférést biztosít a gyártócégeknek a WALTER által fémjelzett minőséghez, pontosan olyan funkciókat kínálva, amelyekre szükségük van a hatékony alkatrész előállításhoz és szerszám újraélezéshez.

WALTER-optional-Toplader_rgb

A HELITRONIC RAPTOR 11,5 kW-os (15,4 lóerős) főorsóval és egy akár 320 mm átmérőjű és 280 mm hosszú szerzsámok befogadására is képes burkológörbével rendelkezik, ideértve a homlokmaró műveleteket is. A köszörlés hatékonyságának maximalizálása érdekében, a gép a WALTER HELITRONIC TOOL STUDIO szoftvert használja, amely a szerszámtervezéstől az alkatrészgyártáson át az újraélezésig számos feladatra alkalmas.

Illustration of modern computer monitor with blank screen. Isolated on white. Clipping path added for screen.

Műszaki paraméterek

X-tengely úthossz460 mm
Y-tengely úthossz320 mm
Z-tengely úthossz660 mm
Max. orsóteljesítmény11,5 kW
Max. fordulatszám10.500 ford./perc
Köszörűkorong max. átmérője200 mm
Munkadarab átmérő3-320 mm
Max. munkadarab súly50 kg

A HELITRONIC RAPTOR számos egyéb hasznos tulajdonsággal bír, ide tartozik egyebek mellett: az alacsony rezgésszintű, öntöttvas gépváz, a portálos kialakítás, vagy a munkaterületbe integrált, 500 férőhelyes felső rakodó. A berendezés emellett opcionálisan üvegskálával, A-tengelyes nyomatékhajtással, valamint köszörűkorong mérőtapintóval és manuális állóbábbal is felszerelhető.

ForrásUNITED GRINDING

További információ:

A UNITED GRINDING hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]