METAV Web Sessions – Ideális továbbképzési lehetőség

“A 2020. június 15-19. között tartott METAV Web Sessions kivételes előadásokat és információt kínál a gyártástechnológia legújabb fejleményeiről, emellett további hozzáadott értéket is biztosít a résztvevők számára” – jelentette be Martin Göbel, a VDW szakkiállításokért felelős igazgatója.

metav_web_sessions_online_ticket

A résztvevők egy tanúsítványt is kapnak arról, hogy mely webes foglalkozáson voltak jelen, így elöljáróban el is tudják dönteni, hogy cégük elismeri-e továbbképzési lehetőségként. Amennyiben igen, úgy a dokumentummal igazolhatják részvételüket és újonnan szerzett tudásukat. “Egy ilyen kihívásokkal teli időszakban fontos, hogy az alkalmazottak minél több idejüket fordítsák továbbképzésre. A METAV Web Sessions résztvevői ezért duplán jól járnak” – magyarázta el Göbel. A foglalkozások olyan egyéb, home-office-ban lévő alkalmazott számára is vonzó lehet, akik egyéb esetben ritkán jutnak továbbképzési lehetőséghez. Az ülések mobil eszközökről, így laptopról, tabletről vagy okostelefonról is követhetők.

metav_web_sessions

A METAV Web Sessions-ön több mint 80 vállalat tervez részt venni, hogy ezúton célozza meg azokat a potenciális ügyfeleket, akik egyébként jelen lettek volna a METAV kiállításon. A foglalkozások körülbelül 20 percesek lesznek, amit 10 perces szakaszok kísérnek az esetleges kérdések megvitatására. A vállalatok bemutathatják gépeiket, megoldásaikat és szolgáltatásaikat, amelyet 2021. márciusában majd élőben is megtehetnek a kiállításon. A témák között szerepel a digitalizáció, a precíziós szerszámok, szerszámgépek és rendszerek, a szoftverek, mérőrendszerek és minőségbiztosítás, additív gyártás, komponensek és rendszerek, valamint az orvostechnika.

A kiállítók által várt esemény sokak számára felfedezetlen területnek számít. “Lehet, hogy maga a METAV elhalasztásra került, de a látogatók továbbra is nagy érdeklődéssel várják, milyen előrelépéseket tettünk a termékfejlesztés tekintetében” – mondta el Nicole Rüffer, a darmstadti Isra Vision AG-től. “A jelenlegi helyzetben az ilyen webes ülések jelentik a legjobb lehetőséget arra, hogy a nagyközönséget tájékoztathassuk a fejleményekről” – folytatta Rüffer.

Andreas Linder, a limburgi Bimatec-Soraluce-tól hozzátette: “A mai gyártócégek előtt álló kihívások minden eddiginél gyorsabban változnak. Egy ilyen helyzetben mekkora tapasztalatra van szükség a kellő hatékonyság és pontosság biztosítása érdekében? Mit lehet tenni, ha egy tapasztalt gépkezelő otthagyja a céget, mikőzben épp egy új projekt beindításán dolgozunk? Én ilyen kérdésekre fogok választ adni az eseményen és kíváncsian várom, hogy a résztvevők milyen egyéb kérdésekkel fordulnak majd hozzám!”

ForrásMETAV

További információ:

A METAV Web Sessions hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]