Megerősítették az SIAF Guangzhou & Asiamold 2020 új dátumát

Az SIAF Guangzhou ipari automatizációs és az azzal párhuzamosan tartott Asiamold szerszám- és formagyártói vásárra 2020. augusztus 11-13 között kerül sor – erősítették meg a társrendezvények szervezői.

siaf2020

A Kína import és export vásárkomplexumának számító Gangzhou-ban eredetileg februárra tervezett kiállításokat a COVID-19 járvány miatt kellett elhalasztani. A világhírű nuremburgi, intelligens gyártómegoldásokat bemutató SPS testvérkiállítása, az SIAF az intelligens automatizálási megoldások elsőszámú vására Dél-Kínában. Az Asiamold pedig a szerszám- és formagyártás, 3D-nyomtatás, öntés és fémmegmunkálás technológiáira fókuszál.

Mr. Hubert Duh, a Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd. elnöke, a követekezőket nyilatkozta a szervezők nevében: “Örömünkre szolgál, hogy az iparági partnereinkkel folytatott konzultációt követően sikerült biztosítanunk az új dátumot az SIAF és az Asiamold számára. Akárcsak a szervezők, mi is úgy gondoljuk, fontos, hogy ismét olyan lehetőségekre összepontosítsunk, melyek segítik az ipar felépülését. Az SIAF Gangzhou és az Asiamold révén elköteleztük magunkat egy olyan hatékony platform biztosítása mellett, amely pontosan ebben segíti az ipari automatizációs technológiák, valamit a szerszám- és formagyártás ágazatait.” Mr. Duh hozzáteszi: “Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki számára biztonságos környezetet biztosítsunk a vásárterületen. Hamarosan be is jelentjük az ennek érdekében szükséges intézkedéseket.”

siaf01

A 2021-es dátumok is bejelentésre kerültek

A 2021-es SIAF Gangzhou és Asiamold időpontjáról is döntés született: a társkiállításokat március 3-5. között fogják rendezni. “A 2020-as vásárok egyfajta különkiadásnak fognak számítani, hiszen az év vége felé kerülnek megrendezésre. De szeretnénk, ha lehetőséget biztosítanának a várható fellendülésnek és elősegítenék az ellátói láncok gyors visszatérését a normális kerékvágásba. 2021-re pedig az ütemterv visszatér a status quo-hoz, így a vásárok továbbra is az ipar meglévő és jövőbeli szükségleteit szolgálják majd.”

Mr. Duh azt is hozzátette:

“Hogy támogassuk a kiállítókat ebben a nehéz helyzetben, a 2020-as rendezvények nemcsak elmélyítik a meglévő promóciós eszközök használatát, hanem kiegészítő marketingszolgáltatásokat is nyújtanak. Ez magában foglalja a továbbfejlesztett online kiállító keresési funkciókat és üzleti egyeztetéseket, a kiállítói videókat, a webinárokat és egyebeket.

siaf02

Az SPS – SIAF az ipari automatizációs technológiák vezető vására. Termékcsoportjai az egyes alkatrészektől és szenzoroktól egészen a komplett rendszerekig és az integrált automatizálási megoldásokig terjednek. Az Asiamold pedig ideális platform a kínai és nemzetközi gyártók, disztribútorok és exportőrök számára, hogy bemutassák legújabb technológiáikat és megoldásaikat a szerszám- és formagyártás, 3D-nyomtatás, öntészet és fémmegmunkálás területén. A vásárok 2019-ben 988 kiállítót és 98.776 látogatót vonzottak.”

A SIAF 2020-at a Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd., a Kínai Guangzhou Külkeresedkelmi Kiállítás Általános Vállalata, a Guangzhou Tengerentúli Vásárok Ltd. és a Mesago Messe Frankfurt GmbH közösen szervezi. Az Asiamoldot pedig a Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd. szervezi.

ForrásSIAF

További információ:

Az SIAF hivatalos honlapján.

Az Asiamold hivatalos honlapján.

SIAF: sps@china.messefrankfurt.com
Asiamold: asiamold@china.messefrankfurt.com

Megosztás
[
    ]