Hatékonyabb 3D-modellezés a SHINING 3D új EinScan Pro HD multifunkcionális 3D-szkennerével

Az új kézi szkenner az EinScan Pro sorozatra jellemző multifunkcionalitás és moduláris felépítés jegyében született. A Pro HD páratlan teljesítményt nyújt a nagy felbontású és pontosságú kézi szkennelés területén.

A SHINING 3D EinScan Pro HD, a nagyfokú hatékonyság és professzionális szkennelési élmény érdekében egyesíti a rugalmasságot és az optimalizált teljesítményt. Ennek köszönhetően megbízható társa lehet minden olyan tervezőnek és mérnöknek, akik szeretnék a következő szintre emelni 3D-modellezési feladataikat.

banner

Lenyűgöző felbontás az apró részletekért

Egy új fényvetítő modul bevezetésével, a hagyományosan csak rögzített szkennelési üzemmódban alkalmazott sávos letapogatás már kézi szkennelés mellett is elérhető. A 0,2 mm-es minimális pont távolság és optimalizált algoritmusok beállításával ráadásul ugyanolyan pontosság és felbontás érhető el a készülékkel, mint rögzített üzemmódban.

fine details-1

Az új vetítő hardverrel és szoftver algoritmussal emellett a sötét vagy fekete színű tárgyak és fém öntvények szélesebb skálája válik szkennelhetővé. A szkennelési élményt pedig a számos elérhető mód és kijelölési lehetőség bővíti tovább. A felhasználók több különböző modulból választhatnak, az alkalmazás igényeinek megfelelően.

less limitations of scan objects-1

Az EinScan Pro HD a szkennelés sebességében is drámai áttörést ér el: akár 3.000.000 pont olvasható be másodpercenként, az USB 3.0 pedig nagysebességű adatátvitelt biztosít, akár bonyolult tárgyak esetében is. Jelentősen könnyíti az adatok összehangolását a Color Pack (Szín Csomag) használata, amivel teljes színtartományú textúrák és geometriák is elérhetővé válnak.

full-color texture

Nagy pontosság a minőségi 3D-modellezés érdekében

A pozícionálási módszereket illetően, mind a szkenner, mind pedig a tárgy mozgatására lehetőség nyílik szkennelés közben. A készülék rögzített szkennelési üzemmódban 0,4 mm-es, kézi, jelölő markerekkel igazított módban pedig 0,045 + 0,3 mm/m-es térfogat-pontosságot garantál.

high accuracy

ExScan Pro

A SHINING 3D által fejlesztett ExScan Pro professzionális 3D-szkennelő és adatfeldolgozó szoftver számos hasznos eszközzel rendelkezik, szkennelési és hálószerkesztési műveletekhez egyaránt. Kezelése kezdők és profik számára egyaránt egyszerű, segítségével kiváló minőségű 3D-modellek állíthatók elő. Az ExScan Pro szoftver és a ahhoz tartozó frissítések ingyenesen elérhetők a felhasználók számára.

ExScan Pro software

Az EinScan Pro HD a Solid Edge SHINING 3D kiadását is tartalmazza, a jól ismert 3D CAD tervezői funkciókkal, így egy kényelmes, hatékony 3D tervezői eszközként funkcionál kreatív ötleteinek megvalósításában.

ForrásSHINING 3D

További információ:

A SHINING 3D hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]