A Hanwha Precision Machinery jelentős figyelmet fordít a globalitásra és fejlesztésre

A koreai gépgyártó folyamatosan erősödő globális jelenléttel és jövőbiztos fejlesztésekkel biztosítja szerszámgépei rendkívüli minőségét.

A Hanwha bevételei jelenleg több mint 30 országból, különösen az európai régióból származnak, ideértve Németországot, Olaszországot és Oroszországot, de az indiai és japán piacokon is egyre jelentősebb szerepe van. Az üzleti lehetőségek kiaknázása érdekében a vállalat 2017-ben kibővítette jelenlétét az Egyesült Királyságban, Svédországban és Finnországban is. A gyors fejlődés Európán kívül is megmutatkozik – globális szinten közel 200 százalékos növekedés volt tapasztalható.

Hanwha-Europe-Technical-Center

A cégcsoport kifejezetten szerszámgépekkel foglalkozó leányvállalata, a Hanwha Precision Machinery Frankfurtban nyitotta meg első európai műszaki és oktató központját, melyen keresztül a vállalat magas színvonalú műszaki szolgáltatásokat kínál az európai vásárlók számára. A magasan képzett műszaki mérnökök – ideértve a külföldön élő koreai szakembereket is – készen állnak arra, hogy időszakos, gyorsabb válaszadást és látogatást nyújtsanak, a koreai gyár és a globális piac közötti távolságból adódó kihívásokra reagálva. A létesítmény kialakítása tehát egyúttal stratégiai lépés volt a nagyobb projekteket és új ügyfeleket vonzó európai nyitás felé.

A Hanwha Precision Machinery elsődleges fókusza továbbra is a svájci típusú esztergák fejlesztése és gyártása, ezzel is készülve a gyártás jövőjére. A feldolgozóiparben előforduló nehézségek, mint a megnövekedett bérek és a képzett munkaerő hiánya miatt a felhasználók egyre gyakrabban fordulnak ezekhez az esztergákhoz a probléma orvoslására, hiszen hosszabb idejű automatikus működést, ezáltal magasabb hozzáadott értéket biztosítanak az általános CNC esztergákhoz képest. A Hanwha emellett az egyetlen olyan szereplő a hosszesztergák piacán, amely termékeit Siemens vezérlővel is kínálja, mely iránt egyre nagyobb kereslet tapasztalható.

XD38-2

A szerszámgépipar utóbbi néhány évének legmeghatározóbb trendjének számító, IoT kapcsolatokat és intelligens gyártást magába foglaló Ipar 4.0 kihívásaira a vállalat a kezdetektől fogva proaktívan válaszol. Ennek megfelelően már 2014-ben bevezették saját távvezérlő rendszerüket CNC szeszámgépekhez. Az azóta továbbfejlesztett mobil- és PC-elérést is kínáló, felhőalapú Hi-CPS rendszer lehetővé teszi a gépek távoli vezérlését és ellenőrzését, emellett a gyors hibaelhárítás érdekében online diagnosztikát is végez és továbbítjka a gépi riasztásokat.

A Hanwha emellett egy „PCR” / „PCRS” és „Oszcilláció” elnevezésű forgácstörési technológiát is kifejlesztett annak érdekében, hogy megkönnyítse a hosszú, spirálos forgácsok okozta problémákat a megmunkálás során. A technológia javítja a megmunkálási folyamat teljesítményét és minőségét azáltal, hogy makro programozott és NC opciókat használ a forgácsleválasztásra. Ez ráadásul nemcsak a forgácsproblémák kiküszöbölésében segít, de meghosszabbítja a szerszám élettartamát is a vágási ellenállás csökkentésével és minimalizálja a hődeformációt a nagynyomású hűtőfolyadék csökkent felhasználása révén.

maxresdefault

A Hanwha mindent megtesz a meglévő modellek korszerűsítése és új termékek kifejlesztése érdekében, hogy azok maradéktalanul megfeleljenek a piaci tendenciáknak és az ügyfelek egyedi igényeinek. A tervek szerint készül az elektromos és elektronikai ipar precíziós alkatrészeinek gyártására szánt, kompakt XD10-es modell és fejlesztés alatt áll egy XDI20/26 névre keresztelt, nagyon összetett gép is. Hosszesztergáit és kollaboratív robotkarjai hazai képviseletét, teljeskörű ügyintézéssel és tanácsadással az Absolut CNC Kft. látja el.

ForrásAbsolut CNC

További információ:

Az Absolut CNC Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]