Tizenötezredik telepítéséhez közelít a Zyfra valós idejű felügyeleti rendszere

2019-ben a Zyfra 9.000 CNC szerszámgépet kapcsolt hozzá MDCplus valós idejű gép felügyeleti és termelési adatgyűjtő rendszere. A megoldást Bulgáriában, Finnországban, Franciaországban, Indiában, Kínában, Romániában és Szingapúrban is bevezették.

Zyfra Small

“2021-re több mint 15.000 MDCplus telepítésre számítunk világszerte. Idén elsősorban a kutatás-fejlesztésnek szenteljük az időnket. Bemutattunk egy hatékony új megoldást szerszámgépek prediktív karbantartásához, ami együtt tud működni az MDCplus-szal, ezzel is segítve a felhasználókat a gyártás hatékonyságának növelésében” – mondta el Igor Bogachev, a Zyfra ügyvezető igazgatója.

A MDCplus célja a gépek működésének, a személyes hatékonyságnak és a megmunkálási folyamatoknak a nyomon követése. A megoldás testreszabható jelentéseivel és diagramjaival kiszűrhetők a felesleges állásidők, kielemezhető a berendezések általános hatékonysága és csökkenthetők a termelési költségek. A berendezések felügyeletével átlagosan 20%-kal növelhető a termelékenység.

2018-ban a Frost & Sullivan a feldolgozóipar számára fejlesztett AI-alapú gépadat felügyeleti megoldásáért az Év Vállalkozásává választotta a Zyfra-t.

“Indiában, Törökországban és Franciaországban rendkívül nagy igény mutatkozik a digitalizáció iránt. Ezeknek az országoknak tehát lehetőségük nyílt arra, hogy régiójukban elsők legyenek egy új gazdaság felépítésében” – tette hozzá Igor Bogachev.

India a tavalyi évben több mint 500 gépet csatlakoztatott az MDCplus rendszerhez, ezzel a Zyfra legfontosabb külföldi piacává vált. A vállalat ezen a piacon 2021-re összesen 2.000 telepítést jósol.

ForrásZyfra

További információ:

A Zyfra hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]