TESA-HITE: Az új generáció

A legjobb mérési tapasztalat, mely túlmutat a pontosságon és a masszív kialakításon.

A TESA-HITE új magasságmérő készülékei kifejezetten üzemi mérésekhez lettek kifejlesztve, ahol a minőségi mérési körülményeket gyakran nehéz biztosítani. Ezek az eszközök sokszor szélsőséges környezeti hatásoknak vannak kitéve (hőmérséklet, stb.). Ilyen körülmények között jelentős kihívást jelent, hogy a mérések megbízhatóak maradjanak, ezzel is tovább növelve a termelékenységet. A két új modell 60 órányi működési idővel rendelkezik a két töltés között, mely kiemelkedik a piacon.

image4

TESA-HITE MAGNA

Robosztus kialakítású leolvasó rendszerének köszönhetően ez a magasságmérő készülék kifejezetten nehéz körülmények között történő mérésekre lett kialakítva. Ez a belépő szintű magasságmérő készülék 1D mérési módban mér, kisebb pontossággal dolgozik és nem rendelkezik légpárnás rendszerrel.

TESA-HITE

Ez a modell optikai leolvasó rendszerrel rendelkezik, ezért olyan felhasználóknak ajánljuk, akik számára fontos a mágneses verziónál nagyobb pontosság, de a hosszú távú megbízhatóságot sem szeretnék feladni. Ez egy középkategóriás, 1D mérési üzemmóddal rendelkező TESA magasságmérő készülék, mely nagyobb pontossággal dolgozik és légpárnás rendszerének köszönhetően könnyen áthelyezhető.

Garantált termékminőség

A fejlesztési szakasztól kezdve a TESA termékek szigorú belső szabványoknak kell megfelelniük, melyek összhangban állnak a nemzeti szabványokkal. A szigorú belső ellenőrzéseknek köszönhetően a TESA magasságmérő készülékek megfelelnek a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak. Minden egyes magasságmérő készülék rendelkezik a SCS (Svájci Kalibrációs Hivatal) mérési tanúsítványával, így ez önnek már nem kerül költségébe. A TESA összes magasságmérő készüléke az ISO 13225 szabványnak megfelelően lett kalibrálva és bemérve. A készülékeket a mindennapi használatnak megfelelő körülmények között lettek ellenőrizve és kalibrálva.

A TESA-HITE készülékeinél a felhasználói élményt és a könnyű kezelhetőséget előtérbe helyező kialakításnak köszönhetően a kezelőpult ergonomikus kialakítású, a felhasználó 4 interfész téma közül választhat, valamint kontextus alapú segítség áll rendelkezésre.

A gömbgrafitos vasöntvény talpazat, valamint az ipari alkatrészek gyártásánál bevált anyaghasználat biztosítja a modellek hosszú távú megbízhatóságát.

Intelligens szoftver

A MICRO-HITE modellekbe integrált QUICKCENTER technológiából továbbfejlesztett QUICKCENTER DYNAMIC beépített intelligencia értékes segítséget nyújt a kulminációs pontok (minimum, maximum) és átmérők mérési műveleténél. A készülék automatikusan érzékeli, hogy milyen típusú kulminációs pont mérése történik és ennek megfelelően megjeleníti a képernyőn az információt; ehhez a mérés megkezdésén kívül nem szükséges semmilyen felhasználói utasítás. Ez az egyszerűsített kulminációs pont mérési művelet radikálisan csökkenti a furatok/tengelyek mérésének idejét.

Letisztult billentyűzet és könnyen elsajátítható használat

A letisztult kezelőpanelen a lehető legkevesebb billentyű található, így kezelése könnyű, gyors és magától értetődő. A TESA-HITE új generációjánál 1 billentyű = 1 funkció.

Többé nincs szükség hosszú órákra a készülék kezelésének elsajátításához. A készülék használatának megértése magától értetődő, ezzel is megspórolva a beüzemelés rejtett költségeit.

Válasz a kihívásokra

A TESA-HITE magasságmérő készülékei szélsőséges körülmények között több felhasználó által rendszeres használatnak vannak kitéve. Ennek fényében a kezelőpult a felhasználó és a készülék közötti felületet jelenti. Az intenzív használat miatt a rendszer érzékeny eleme, melynek ki kell állnia az idő próbáját. A kezelőpult hosszú élettartamát garantáló nagy ellenálló képesség elsősorban a csúcsminőségű alkatrészeknek köszönhető, mely kiegyensúlyozott használatot eredményez szélsőséges körülmények között is (olaj, víz, stb.). A TESA-HITE új generációjának kezelőpanelje IP65 védettséget, míg a leolvasó rendszer IP55 védettséget élvez.

Adatkezelés

image5

A mérési eredmények továbbküldéséhez a készüléket számítógéphez vagy egyéb perifériához csatlakoztathatja a kezelőpult hátoldalán található TLC (TESA Link Connector) segítségével. A kapcsolatot kábel vagy Bluetooth® segítségével hozhatja létre (a csatlakozáshoz szükséges kiegészítőket külön kell megvásárolni). Az adatküldés történhet automatikusan vagy a felhasználó utasítására. A szériához tartozó magasságmérő készülékek, ahogy a legtöbb TESA készülék, kompatibilisek az ingyenes TESA DATA-VIEWER szoftverrel, melynek segítségével a mérési adatok gyorsan és egyszerűen kezelhetőek. Az automatikus adatátvitel ismert fájlformátumokban (*.xls, *.csv, vagy Q-DAS) történik.

Így néz ki a szoftver képernyője, ahol az alsó részen adhatja meg a tűrési értékeket. A szoftver automatikusan értesíti, hogy a tűrési értékeken belül mért-e. A képen látható példa esetében a sáv vörös színű, ami azt jelzi, hogy a mért érték a megadott tűrésen kívül található.

image1

Miután az adatokat feltöltötte a TESA DATA-VIEWER szoftverbe, onnan tovább exportálhatja egyéb szoftverekbe, mint pl. STAT-EXPRESS, Q-DAS vagy Excel, valamint a lenti példán látható módon személyre is szabhatja azokat.

Kattintson ide a TLC-BLE + TESA DATA-VIEWER termékinformációk megtekintéséhez

Kattintson ide az ingyenes TESA DATA-VIEWER szoftver letöltéséhez

Kattintson ide a TESA-HITE brosúra letöltéséhez

TESA Bluetooth® Megoldás

A TESA TLC-BLE Bluetooth® vezeték nélküli adatátviteli rendszer valamennyi TESA digitális eszközt Bluetooth® technológiával szerel fel. Egyszerűen csatlakoztassa a Bluetooth® sapkát a kívánt eszközhöz és exportálja a mért értékeket a számítógépére. Köszönhetően a TESA DATA-VIEWER szoftvernek, az adatokat egy helyen gyűjtheti, elemezheti és tárolhatja, ezzel biztosítva a visszakövethetőséget.

Egyszerű adapterek segítségével az összes Opto-RS232, Sub-D RS232 vagy TESA Link Connector (TLC) kimenettel felszerelt eszköz könnyedén felszerelhető az új TESA TLC-BLE Bluetooth® vezeték nélküli jeladóhoz.

image2A jól ismert TESA TWINCAL tolómérőnk könnyedén csatlakoztatható Bluetooth®-al miközben megmarad az IP67-es védettsége. Csatlakoztatás után az eszköz és a számítógép Bluetooth® vevője – környezeti viszonyoktól függően – akár 12 méter távolságra is lehet egymástól (falak, vagy egyéb akadályok függvényében). Ha nagyobb távolságra szeretne dolgozni, vagy optimalizálni szeretne a jelátvitelt olyan műhelyi megoldások esetén, ahol a számítógép a munkaasztal mögött vagy alatt található, használjon USB hosszabbító kábelt.

Ezt az elemfedelet kell az eszközhöz csatlakoztatni (ahogy a TWINCAL tolómérőnél bemutattuk). Csak távolítsa el a készülék egyszerű elemfedelét és rakja fel a Bluetooth® adóval szerelt elemfedelet. A csomag tartalmaz egy számítógéphez csatlakoztatható USB sticket is.

image3


A kínálatunkban megtalálható többi digitális eszköz is könnyedén csatlakoztatható egyszerű adapterek segítségével, ahogy ez az alábbi fotókon látható. Mindez nagyfokú rugalmasságot biztosít, ha már rendelkezik ezen TESA eszközök valamelyikével.

image_6+7

ForrásTESA

További információ:

A TESA hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]