NX tárház a Home Office-ban

Lassan mindenki elkezd alkalmazkodni az új helyzethez. Van, akinek ez Home Office-t jelent, van, akinek heti bontásban ügyeletet, de vannak olyanok is, akiknél egyelőre nem változott a napi munkavégzés menete.

Fontos, hogy ebben az időben is legyen időbeosztásunk, valami mozgást próbáljunk csempészni a mindennapokba és az agyunkat is megdolgoztassuk, frissen tartsuk. Ehhez szeretne egy kis segítséget biztosítani a graphIT Kft.

Alábbi cikkükben összefoglalják, milyen forrásokat biztosítanak ahhoz, hogy bárki megismerkedhessen az új NX1899 újdonságaival, illetve olyan tippeket, trükköket sajátíthasson el, amelyek megkönnyítik később a mindennapi munkát.

NX_felhoNX 30 napos próbaverzió

A lenti linken lehet regisztrálni az online elérhető 30 napos NX próbaverziók használatához, ahol tanfolyami videók, segédanyagok érhetők el, telepítés nélkül próbálható ki az NX.

TÖLTSE LE A PRÓBAVERZIÓT!


Ingyenes NX diákverzió

A Siemens továbbra is kiemelt szinten kezeli és támogatja a felsőoktatási és középszintű képzést NX oktatási verziók biztosításával. Az NX hallgatói verziója lehetőséget biztosít az egyszerű tervezéstől, a bonyolult felületmodellezésig, a 2,5 tengelyes megmunkálásoktól egészen a szimultán 5 tengelyes megmunkálásokig, továbbá a 3D nyomtatáshoz szükséges kimenetek is támogatottak.

TÖLTSE LE AZ INGYENES DIÁKVERZIÓT!


NX_TudasbazisTudásbázis

A felhasználók számára elérhető a graphIT tudásbázis, ahol videók, leírások segítenek az NX elsajátításához, egészen a kezdő lépésektől a technikai trükkökig, mindenki megtalálhatja számára a megfelelő anyagokat.

A TUDÁSBÁZIS ITT ÉRHETŐ EL!


NX_Webinar_v2Webinárok

Rendszeresen tartunk kezdő és haladó szintű kollégák számára webinárokat, amelyekről az alábbi linken tájékozódhat, illetve a már megtartott előadásaink utólagosan is visszanézhetők.

A WEBINÁROK ITT ÉRHETŐK EL!

 

A graphIT Kft. a kialakult koronavírus járvány helyzetre tekintettel teljes távoli munkavégzésre állt át, amely a megszokott ügyféltámogatásukat és elérhetőségeiket nem érinti, a mindennapi munkamenetük zavartalanul folyik. Továbbra is kiemelten fontos számukra Ügyfeleik támogatása ebben az időszakban, ennek érdekében a megszokott elérhetőségeiken túl új kommunikációs és informatikai rendszereket vezettek be.

ForrásgraphIT

További információ:

A graphIT Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]