Különleges ajánlat a 3DCONNEXION-tól!

Ahogy a világ igyekszik helyezkedni a jelenleg kialakult helyzetben, változnak a működési szokások és úgy tűnik, normává válik az otthonról történő munkavégzés.

Az ügyfelek egészsége és kényelme mindig prioritást élvez a 3Dconnexion-nál. Ennek jeléül egy rendkívüli ajánlatot kínálnak ügyfeleiknek, hogy továbbra is biztosíthassák számukra a lehető legergonomikusabb, leghatékonyabb CAD élmény előnyeit, akár otthonról, akár út közben.


HIRDETÉS

Mostantól minden megvásárolt 3D SpaceMouse Pro Wireless téregér mellé ingyenes CadMousePro Wireless egeret és CadMouse Pad Compact egérpadot adnak!

Webbanner_SMPW2020_1200x628_EN

A SpaceMouse Pro Wireless egy professzionális, vezeték nélküli téregér, amely a 3Dconnexion szabadalmazott 6 szabadságfokú (6DoF) érzékelőjével, 15 programozható gombbal (beleértve a QuickView billentyűket és billentyűzet-módosítókat), egy puha borítású tenyérpihentetővel és 2 hónapos akkumulátor-élettartammal van felszerelve.

3Dconnexion_SpaceMouse-Pro-Wireless+Case+Receiver

A CadMouse Pro Wireless egy szintén professzionális, teljes méretű, vezeték nélküli ergonomikus egér, dedikált középső egérgombbal, QuickZoom funkcióval, tölthető, 3 hónapos élettartamú akkumulátorral és sok egyéb hasznos CAD funkcióval van ellátva, melyek segítenek hatékonyabbá tenni a tervezők, mérnökök és építészek munkáját. A CadMousPro Pad Compact egérpad pedig gondoskodik az egér halk, gyors és nem utolsósorban kényelmes használatáról.

05_Product-Gallery_Image

A bal kézzel vezérelt SpaceMouse Pro Wireless egyetlen, sima mozgással képes a 3D modellek pozicionálására, eközben a jobb kézben lévő CadMouse Pro Wireless-szel a kijelölés és létrehozás funkciók hajthatók végre. A 3Dconnexion által kialakított kényelmes, természetes kétkezes használat olyan lehetőségeket hordoz magában, melyek a szokásos billentyűzet-egér kombinációval elérhetetlenek.

3Dconnexion_CadMouse-Pro-Wireless_Setting_03

Mindkét termék rendkívül tartós elemekből készült és 3 éves hardverkorlátozott garanciával rendelkezik.

Az ajánlat 2020. április 30-ig érvényes és kizárólag a 3Dconnexion webshopjában érhető el 329,- EUR + ÁFA áron!

De választhatja a kifejezetten CAD mérnökök nagyobb mobilitást és könnyebb munkavégzést igénylő feladataihoz tervezett SpaceMouse Wireless csomagot is, melynek ára 199,- EUR + ÁFA.

HIRDETÉS

Forrás3Dconnexion

További információ:

A 3Dconnexion hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]