Hanwha Precision Machinery – A hosszú történelem alatt épített technológiai erő!

A Hanwha Precision Machinery, megújult szerszámgép üzletágával az Ipar 4.0 egyik fő erőművévé kíván válni.

01

A vállalat, a technológiai előnyök biztosításával, a legmegfelelőbb termékek sorozatának kifejlesztésével és az üzleti élet vezetésével a jövőbeli trendek élvonalát célozza meg. Az 1952-ben alapított Hanwha csoport üzleti szférák széles skáláját működteti, beleértve a gyártást, az építőipart, a pénzügyi és szolgáltatási/szabadidős tevékenységeket. A koreai üzleti élet vezető rangsorában lévő konglomerátum cég számos vadonatúj és differenciált terméket és szolgáltatást kínál értékesítési hálózatán keresztül, a koreai és globális piacra egyaránt.

A Hanwha csoport gépipari leányvállalata a technológiai képességeit az elmúlt több mint fél évszázadban felhalmozott üzleti know-how alapján szerezte, s ezáltal a globális gép- és berendezésiparban vezető szerepet tölt be. A Hanwha Machine Tool még 1991-ben indította el a svájci típusú CNC esztergák gyártását, 1998-ban pedig kifejlesztette Korea első, CNC-vel felszerelt tolófejű gépsorozatát, az ML szériát. Később a vezetőpersely nélküli hosszesztergák, majd az annak erős üzleti sikereire épülő XD sorozat fejlesztésével foglalkozott. A Hanwha Precision Machinery gépek a folytonos K+F és az innováció révén nagymértékben idomulnak az ügyfelek életéhez; svájci típusú esztergái nagymértékben fokozzák a termelékenységet és a hatékonyságot. Az esztergák fejlesztésével és gyártásával, a vállalat a precíziós alkatrészek, például autó-, elektromos/elektronikai, orvosi és hidraulikus termékek gyártásának mindennapi ipari szükségletéhez igazodik. A termékek rendkívül széles skálán, Ø 3-tól Ø 42-ig terjedő megmunkáló képességekkel érhetők el. Ezt a portfóliót egészítik ki a gyárak nagyfokú automatizációját biztosító Hanwha HCR széria kollaboratív robotjai.

Ma a Hanwha 28 modellt gyárt, 6 különböző termékcsaládból. A gyors ciklusideje miatt minden idők egyik legjobb és legstabilabb gépcsaládjává váló XD sorozat a legszélesebb körű megmunkálási képességgel rendelkezik, kicsi és nagy furatú anyagoknál egyaránt. A Hanwha XE sorozata hasonló megmunkálási képességeket kínál, olcsóbb áron. Az XP sorozatot gazdaságilag optimalizáltak az egyszerű alkatrészek megmunkálására. A revolveres kialakítású STL sorozattal pedig lehetőség nyílik a komplex darabok egyidejű megmunkálására.

02

A Hawha továbbra is arra koncentrál, hogy új termékeket fejlesszen ki, amelyek a fél évszázadra alapozva megfelelnek az ügyfelek különféle igényeinek.

ForrásAbsolut CNC

További információ:

Az Absolut CNC Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]