Ecool Kft. – húsz éve a partnerekért, húsz éve a dolgozókért

“A jó vezetőnek vészhelyzetben az első sorban a helye”, – Nelson Mandela szavai ezekben a nehéz időkben ismét aktuálisak. Az Ecool Kft. idén húsz éves, a háta mögött tizenkilenc sikeresen zárt évvel, a 2008-as gazdasági válsággal, számos fontos partneri együttműködéssel és innovációval.

08_E__EL

Ez az időszak azonban most mégsem szólhat az ünneplésről. Az elbocsátások korát éljük, a gazdasági szakértők arról beszélnek, hogy a 2008-as év nehézségeit még visszasírja majd a világ. Ebben a viszontagságos időben képmutatás volna az ünneplés. A 2020-as év az Ecool-nál a munkavállalókról szól. Azokról az emberekről, akik a mindennapos munkájukkal, szaktudásukkal és szorgalmukkal működtetik a céget. Az elmúlt húsz év sikereit ezeknek a dolgozóknak köszönhetjük. Sorra állnak le stratégiai partnereink, mely a kenőanyag-eladási mutatóinkra is negatív hatással vannak, illetve cégünk egyik motorja, az Ecool total fluid management szolgáltatás (erről bővebben egy korábbi cikkben olvashatnak) is leáll ezeknél a cégeknél.

10_AUTO

Az egész világ túlélni próbál. Sok helyről látjuk és halljuk, hogy világméretű cégeknél is, a COVID-19 névre keresztelt új típusú koronavírus-járványra adott válasz az elbocsátás vagy a fizetés nélküli szabadság. Az Ecool Kft. partnerként tekint dolgozóira, így ezt próbáljuk minden erőnkkel elkerülni. Ezért a pezsgőspoharat most félretettük, és a munkavállalóink felé fordultunk, szavunkat adtuk, hogy számunkra ők az elsők. 2008-at túlélte ez a nagymúltú cég, és hiszünk benne, hogy ezt is túl fogjuk élni. Új szoftverrel, új struktúrával tesszük a dolgunkat, biztosítva a megszokott magas Ecool minőséget partnereink és munkavállalóink felé egyaránt.

ETFMS_01

ForrásEcool

További információ:

Az Ecool hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]