Kategória: Pályázatok

Hazai pályázati információk cégeknek, cégvezetőknek.

Több mint 500 millió forint értékű fejlesztés a Váradi Metal Kft-nél

A Széchenyi Terv Plusz program keretében benyújtott pályázata révén elnyert 406,5 millió forintos, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásból modernizálta működését és végezett versenyképességet javító fejlesztéseket a Váradi Metal Kft. A dunaföldvári székhelyű vállalkozás eszközbeszerzés, infrastrukturális- és ingatlanberuházás, képzések, tanácsadás, valamint megújuló energiaforrást hasznosító technológiák céljából valósította meg projektjét.

Új megmunkálóközpont beszerzése a Kirschner Hidraulika Kft.-nél

Sikeresen megvalósult a Kirschner Hidraulika Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03580 azonosító számú európai uniós pályázata. A fejlesztés eredményeként a 61,66 millió Forint feltételesen vissza nem térítendő támogatás segítségével egy új megmunkáló központ beszerzése valósult meg a vállalat telephelyén, Kecskéden.

Sikeresen zárult a Meleghegyi Kft. technológiafejlesztési projektje

A GINOP_PLUSZ-1.1.2-21-2022-00064 európai uniós projekt keretein belül négy toronnyal bővítette az automata raktárrendszerét a cég. A projekt 218,25 millió forint összegű, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

Íme a 2024 januári pályázatok

A két friss pályázat hálózati energiatárolók telepítésére (RRF-6.5.1-23) és közúti elektromos jármű beszerzésre (RRF-10.10.1-24) irányul. Támogatási keret: az első esetében 62 milliárd Ft, míg a másodiknál 30 milliárd Ft.

Technológiafejlesztés a KIRSCHNER Hidraulika Kft.-nél

A Kirschner Hidraulika Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03580 azonosító számú európai uniós pályázat elnyerésének köszönhetően 61,66 millió Forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült. A támogatási összeg segítségével egy új megmunkálóközpont beszerzése fog megvalósulni. A projekt megvalósításának helyszíne Kecskéd.