Aktuális és fontos – Kintlévőségkezelés felsőfokon!

A European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet mediációs szolgáltatásával könnyedén és gyorsan, a bírósági eljárások és ügyfélvesztés veszélye nélkül intézheti kintlévőségeinek behajtását.

Amennyiben Önnek

  • van kintlévősége,
  • nehézkes a behajtás, de
  • nem akarja összerúgni a port az ügyfelével,

ajánljuk figyelmébe a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet mediációs szolgáltatását, mellyel egy harmadik, független fél közvetít a felek között, tehát nem kell nyíltan konfrontálódnia.

Image of business partners handshaking over business objects on workplace

A közvetítő (mediátor) feladata, hogy a közvetítés során pártatlanul, lelkiismeretesen, legjobb tudása szerint közreműködjön a felek közötti vitát lezáró megállapodás (mindkét fél részéről elfogadható ütemezés, költségvonzat  és feltételrendszer) létrehozásában. Mindezt azon célból, hogy lehetőség szerint elkerülhető legyen a bírósági eljárás (a mediációs eljárás költséghatékonyabb és gyorsabb) és az ügyfélvesztés (az eljárás célja a békés megegyezés stresszmentesen).

Ami a mediáció mellett szól:

  • a mediátor nem képviselője a feleknek, független tőlük, szigorú összeférhetetlenségi szabályokat, végzettségi és tapasztalati követelményeket, illetve nyilvántartásba vételi kötelezettséget határoz meg a közvetítésről szóló törvény,
  • a mediátor szigorú titoktartásra kötelezett, az ügy érdeméről nem nyilatkozhat, hacsak a felek írásban nem adnak felmentést e szigorú szabály alól,
  • a díjazáson és a költségeinek (utazás, szállás) megtérítésén kívül más juttatást nem fogadhat el,
  • amennyiben a mediációs megállapodással lezárt ügyben valamelyik fél bírósághoz fordulna, akkor az ügyben eljáró mediátor tanúként nem idézhető meg.

Amennyiben igényt tart a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet nyitott, gyors és hatékony szolgáltatására kockázatmentesen, úgy kérjük, jelezze azt az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Csomár Zoltán
ügyvezető
info@european.hu

ForrásECC

Megosztás
[
    ]