A sokoldalú DMQP paletta bővítése

A DMG MORI DMQP programjának növekvő fontosságát három új partner bemutatásával hangsúlyozza a levegőszűrés, befogástechnika és a befogórendszerek területéről.

  • A DMG MORI Minősített Termékek (DMQP) programja tökéletes összhangot teremt a gépek, kiegészítők és tartozékok között.
  • A DMG MORI ügyfelei világszerte több mint 2.700, integrált gyártási megoldásokkal kapcsolatos kiegészítő és tartozék között válogathatnak
  • Új partnerek:
    • Az AR FILTRAZIONI új mércét állít a hatékony levegőtisztítás területén
    • Innovatív befogókészülékek a Schlenker Spanntechnik választékából
    • Moduláris és szabványos befogórendszer az FCS System-től

A DMG MORI Minősített Termékek (DMQP) programja tökéletes összhangot teremt a gépek, kiegészítők és tartozékok között. A program alapját képezi a minőségi követelmények és az innováció iránti elkötelezettség összekapcsolása a technológiai szakértelemmel, ezért a több mint száz DMQP partnert a termékeik kiváló minőségbiztosítása alapján választották ki. A DMG MORI világszerte több, mint 2,700 kiegészítőt és tartozékot kínál ügyfelei részére az integrált gyártási megoldások körében, a DMQP minőségbiztosítási garanciájával. A program a következő termékkategóriákat öleli fel: “Megmunkálás”, “Munkadarabok kezelése”, “Mérés”, “Felügyelet”, beleértve az ADDITÍV GYÁRTÁSHOZ szükséges kiegészítőket és tartozékokat is. A Pfrontenben megrendezett nyitott napokon a DMG MORI úgy kezdi az évet, hogy bemutat három, a DMQP programhoz újonnan csatlakozott partnert, az DMQP program, AR FILTRAZIONI-t, a Schlenker Spanntechnik-et és az FCS System-et, amelyek programot tovább erősítik.

A DMG MORI, pfronteni Házi Kiállításán három, a DMQP programhoz újonnan csatlakozott partnert mutatott be.

A DMG MORI, pfronteni Házi Kiállításán három, a DMQP programhoz újonnan csatlakozott partnert mutatott be.

Az AR FILTRAZIONI új mércét állít a hatékony levegőtisztítás területén 

Az AR Filtrazioni a szerszámgépek működtetésekor keletkező olajköd, füst, és bármely légszennyező közeg semlegesítésére és levegőből való leválasztásához fejleszt és gyárt tisztítóegységeket. A rendszer a  0.1 µm-nél nagyobb méretű szemcsék akár 99,995%-át képes hatékonyan kiszűrni. A rendszert mindössze évente egyszer kell karbantartani, még a folyamatos termelésben (három műszak, heti 7 munkanap) dolgozó szerszámgépek esetén is. A kivételes levegőtisztítási képességet és az alacsony karbantartási igényt a szabadalmazott szűrőrendszerek (60 százalékban öntisztuló és/vagy mosható) és az optimalizált légáramlás teszik lehetővé. Az új DMQP partner tizenegy termékcsaládot gyárt sorozatban a bergamói központjukban. Az elmúlt 25 évben 25.000 rendszert telepítettek világszerte.

Innovatív befogókészülékek a Schlenker Spanntechnik választékából

A Villingen-Schwenningen-i székhelyű Schlenker Spanntechnik a rúdanyagok megmunkálásához használt, innovatív és csúcsminőségű befogókészülékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, a technológiában vezetőnek számít. A legújabb gyártási technológiák 100%-os, függőleges integrációja azt jelenti, hogy a vállalat gyorsan és rugalmasan tud reagálni az ügyfelek felmerülő igényeire, különösen arra, hogy kielégítse a folyamatosan növekvő igényt a speciális befogókészülékek iránt. A Schlenker ideális DMQP partnernek számít jövőbe mutató, intelligens befogókészülékei és magas szintű minőségpolitikáját figyelembe véve. Korábbi kapcsolata az ADAMOS hálózattal szintén bizonyítja a következetes és intenzív fejlesztést az úttörő technológiák terén.

Moduláris, szabványos befogórendszer az FCS System-től

Moduláris és szabványos befogórendszer az FCS System-től

Moduláris és szabványos befogórendszer az FCS System-től

A velencei székhelyű FCS System által gyártott, öntőformákhoz, alkatrészekhez és gyártási rendszerekhez egyaránt használható, moduláris és szabványos befogórendszerek komoly támogatást fog jelenteni a DMQP program számára. A vállalat az intelligens befogórendszer koncepciójának megalkotásakor felhasználta az öntőformák és szerszámok gyártásakor szerzett tapasztalatait is, hogy az ügyfeleik számára rugalmas megoldást nyújtsanak bonyolult megmunkálási műveletek esetén is. Az FCS nullapontos befogórendszer például nem pusztán optimalizálja a beállítási műveletet, hanem nagyban megkönnyíti a hozzáférést a munkadarabhoz megmunkálás közben. Az FCS befogórendszereit széleskörben használják az autó, a repülőgépiparban és energetikai ipari alkalmazások esetén is.

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]