RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY – A Hungexpo Zrt. elhalasztja az Ipar Napjait

A Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását úgy döntött, hogy egyéb rendezvények mellett elhalasztja az Ipar Napjai (május 5-8.) kiállítását.

IparNapjai_2020_fejlec_1920x500_uj

Az új időpont: 2020. október

„A koronavírus-járvány terjedése az elmúlt napokban tovább súlyosbodott, felelős rendezvényszervezőként nem kívánjuk kitenni sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat, sem munkatársainkat egy esetleges fertőzésveszélynek” – írja közleményében Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója. 

A vis maior helyzetre tekintettel a kiállításszervező új időpontot határozott meg, így az IPAR NAPJAI kiállítást a megszokott színvonalon és minőségben 2020. októberében tudják biztonságosan megrendezni. A Hungexpo Zrt. őszi rendezvénynaptárának véglegesítése jelen helyzet miatt folyamatban van, így a pontos időpont meghatározására később kerül sor. A döntésről azonnali tájékoztatást küldenek majd a Kiállítóknak.

Vis maior helyzet miatti halasztás esetén az új időpontra a kiállítók szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra teszik át.

Kérdés esetén keresse a Hungexpo Zrt. kollégáit!

A szervezők várják a kiállításon!

ForrásHUNGEXPO

További információ:

Az Ipar Napjai hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]