Megvan az idei IPAR NAPJAI új dátuma!

Az új dátum mellett az alábbi, az IPAR NAPJAI szervezésével kapcsolatos aktualitásokról, fejeleményekről szeretné tájékoztatni a kiállítókat és látogatókat a Hungexpo Zrt.

1527157391_ipar_180516_1036_DSC_1019

A legutóbbi kormányzati intézkedések óta számos kiállítás vagy rendezvény időpontja, megrendezése módosult a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Ezek a rendezvények tartalmaznak saját szervezésű kiállításokat, illetve úgynevezett vendégrendezvényeket is. Ezen rendezvények összehangolása (beleértve az építési és bontási időszakokat; a folyamatban lévő területfejlesztést stb.) sok egyeztetést és rugalmasságot igényelt.

A szervezők ezért remélik, hogy mind a kiállítók, mind a látogatók számára egyaránt kedvező megoldást sikerült biztosítaniuk azzal, hogy az idei IPAR NAPJAI kiállítást

2020. október 19-22. (hétfő-csütörtök) között rendezik meg, KÖZÖSEN AZ AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítással (melynek időpontja így erre a dátumra csúszott).

A két kiállítás együttes megrendezésével:

  • Összesen több, mint 500 kiállító várható (Ipar Napjai 2018 kiállítószáma: 320 kiállító)
  • Előreláthatólag 15.000 – 18.000 szakmai látogató érhető el (az Ipar Napjai-n 2018-ban 12.000 látogató vett részt)
  • Új, szélesebb körű szakmai látogató csoport érkezik a kiállításokra,
  • Illetve szélesebb tematikát fednek le a szakmai programok a rendezvényen
  • az Automotive Hungary kiállításról további részletes információ: https://automotivexpo.hu

A két kiállítás összehangolása a következő napokban elkezdődik a tervezett konferenciákkal, szakmai programokkal együtt. Tervezett pavilonok: A, G és F

Nem érdemes kihagyni!

Az IPAR NAPJAI és az AUTOMOTIVE HUNGARY összevonása még több lehetőséget kínál a látogatóknak, hiszen az általános ipari vonatkozású bemutatók, fórumok, kerekasztal-beszélgetések és tematikus előadások mellett az autóipar fejleményeire koncentráló programkínálatból is válogathatnak. Ebben az iparágban pedig, a napjainkban zajló strukturális átalakulások fényében, a tájékozódás most kivételesen fontos.

ForrásHUNGEXPO

További információ:

Az Ipar Napjai hivatalos honlapján.

Az Automtoive Hungary hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]