Három ok, amiért a HALTER LoadAssistant a megfelelő megoldás CNC gépkezelőknek

Kisebb gyártandó szériák, rövidebb szállítási határidő, a képzett munkaerő hiánya és a termelékenységhez képest drága szerszámgépek. Akárcsak a tavalyi évben, a gépkezelőknek idén is ezekkel a kihívásokkal kell szembenézniük. A HALTER CNC Automation intelligens megoldásai segíthetnek a problémában.

halter_loadassistant_v2

A HALTER CNC Automation megoldásai nemcsak a gyártás- és üzemvezetők igényeit elégítik ki, hanem a CNC gépkezelőkét is. Alkalmazásukkal csökken a fizikai terhelés és több idő jut a munkának azon részeire, amelyek tényleges hozzáadott értékkel bírnak. És hogy miért érdemes fontolóra venni a HALTER LoadAssistant megoldást? Az alábbiakban három okot is adunk rá:

1. Izgalmasabb munkavégzés és nagyobb hozzáadott érték

A korszerű technológiával végzett feladatok izgalmassá teszik a munkavégzést. A gépkezelő tudása és tapasztalata kulcsfontosságú a legjobb munkadarab befogás vagy a leghatékonyabb marási, esztergálási stratégia kialakításában; ugyanakkor sajnos a monoton, nagy fizikai terhet jelentő feladatok is részét képezik a feladatoknak. A HALTER LoadAssistant-nak köszönhetően a gépkezelő mentesül ezektől a terhektől és arra fókuszálhat, ami igazán fontos: hozzáadott értéket generálhat vállalatának és fejlesztheti képességeit.

halterloadassistant

2. Könnyű programozás

Egy jó robotos rakodó rendszer könnyű kezelhetőséget kell biztosítson. A HALTER CNC Automation szoftvermérnökei ezért a HALTER SmartControl fejlesztése során csupán egy dolgot tartottak szem előtt: gyors, könnyű programozhatóság biztosítása. A végeredmény egy olyan intuitív szoftver, amelynek használatával a kiszolgált gépek közti váltás akár öt perc alatt elvégezhető. Ezután a rendszer ismét önállóan végzi a dolgát, a gépkezelő pedig visszatérhet a nagyobb kihívást jelentő feladatokhoz. A programozás végezhető külön vagy akár a robot működésével párhuzamosan is. A rendszer kezelése ráadásul előzetes robotos tudás nélkül is, néhány óra alatt elsajátítható.

Egy teljesen új alkatrész beállítása valós időben

3. Szünetmentes működés

halter-halter-loadassistant-s-180-s-230-automation-robotik-produktionA HALTER CNC Automation megoldásaival a paletta gépkezelői oldala bármikor újratölthető, miközben a robotkar a túloldalon a szerszámgép kiszolgálását végzi. Ez teszi igazán egyedülállóvá a HALTER LoadAssistant-ot és növeli jelentős mértékben a kimenő teljesítményt. A gépnek így szinte soha nem kell leállnia.

Fedezze fel a HALTER LoadAssistant egyszerűségét

A HALTER LoadAssistant rendszerekből már több százat telepítettek és használnak nagy elégedettséggel világszerte. A bizonyított, magas technológiai minőségnek és a nagy támogatottságnak köszönhetően a gyártófolyamatok tovább automatizálhatók és optimalizálhatók.

Ha szeretne többet megtudni a HALTER termékekről, TÖLTSE LE EZT A KATALÓGUST vagy vegye fel a kapcsolatot a Prevotex Hungary Kft. munkatársaival, akik örömmel egyeztetnek egy élő bemutató lehetőségéről Önnel!

ForrásHALTER

További információ:

A HALTER termékek hivatalos hazai forgalmazója, a Prevotex Hungary Kft. honlapján.

A HALTER hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]