Az idei TechniShow-n mutatkozik be a High QA minőségellenőrzési szoftverének legújabb verziója

A 2020. szeptember 1-4 közöttre halasztott utrechti TechniShow kiállítás keretein belül fog bemutatkozni a High QA Inspection Manager szoftver új, 5.0-ás verziója.

Az ipari gyártótechnológiák egyik legjelentősebb expójának számító TechniShow Hollandia Benelux térségében kerül megrendezésre, ahol a High QA szélhelye is található. A kiállításra látogatók most élőben ismerkedhetnek meg a vállalat Inspection Manager szoftverének legújabb, 5.0-s verziójával, amely új mércét állít a minőségügyben és fokozott automatizálást kínál.

Inspection-Manager-5.0

A centralizált adatbázisra (MS SQL) tervezett és épített Inspection Manager tulajdonképpen egy integrált alkalmazáskészlet, amely olyan minőségirányítási modulokat tartalmaz, mint a fejlett AI-vezérelt OCR használatával történő One-Click GD&T kinyerés és automatikus tételszámozás, ellenőrzés tervezés, adatgyűjtés és -szervezés, a CMM-ek, VMM-ek és egyéb csatlakoztatott mérőeszközök mérési eredményeinek automatikus importálása, folyamatközi üzemi ellenőrzések eredményeinek gyűjtése, szabvány és egyedi űrlapok és jelentések készítése, integrált SPC követés és jelentések, felhasználói szintű biztonságkezelés, ERP integráció és sok más.

Az Inspection Manager-rel ellenőrzési terveket, tételszámozott PDF-eket hozhatunk létre, egyesíthetjük az eredményeket, illetve jelentéseket generálhatunk AS9102, Medical Industry Standards (orvosipari szabványok), AIAG / PPAP és más szabványos vagy egyedi űrlapokhoz. Az 5.0-ás verzió fokozott támogatást nyújt metrikus adatokhoz, ISO, BSI és ASME metrológiai szabványokhoz.

A One-Click OCR GD&T kinyerés és a 2D rajzok, PDF, TIFF vagy egyéb képfájlok tételszámozása a szoftver egyik központi eleme. A funkció felületkezelési és hegesztési szimbólumokat is támogat, amikkel órák takaríthatók meg a ellenőrzés tervezés korai szakaszaiban. Az új verzió korszerűsíti a különböző modulok és rendszerek integrációját és maximális automatizálást és hatékonyságot kínál, hogy megfeleljen a jelenlegi és jövőbeli mérési és ellenőrzési követelményeknek.

AutoBalloon_One-Click Image

A továbbfejlesztett munkaciklus-kezelés – az egyes munkák és sorozatok lépésről lépésre történő rögzítésével – jobb munkafolyamatokat eredményez, a továbbfejlesztett adatbázis pedig olyan telepítési opciókat kínál, mint a külső MS SQL szerverek és fejlett adatbázis adminisztrátori beállítások. Az Inspection Manager 5.0 vállalati szintű, telephelyeken, részlegeken és csapatokon átívelő kompatibilitást biztosít, emellett lehetővé teszi a kezelői hozzáférések egyéni beállítását.

A High QA vezérigazgatója és alapítója, Sam Golan elmondta: “A High QA Inspection Manager szoftverének 5.0-ás verziója továbbfejlesztett funkciókat és teljesítményt nyújt, működésének szinte minden tekintetében. Az új fejlesztések jól szemléltetik a vállalat ügyfélközpontú erőfeszítéseit és lehetővé teszik, hogy a felhasználók új szintre emeljék minőségirányítási rendszereiket.”

TechniShow – A gyártótechnológiák nemzetközi kiállítása

1031_Beeld_website_TechniShow_SEPTEMBER1

A 2020. szeptember 1-4. között megrendezésre kerülő TechniShow – több mint 1.000 működő géppel, folyamattal és robottal a gyártótechnológiák, fémek, műanyagok, kiegészítők és szerszámok feldolgozásának területéről – a Benelux térség legnagyobb eseményének számít. Az innovációk, élő bemutatók és kapcsolatépítő események jellemezte rendezvény kiváló lehetőséget teremt a gyártóipar keresleti és kínálati szereplőinek találkozásához.

Hogyan kezelhető a feldolgozóipar gyors fejlődése? Ön képes meghozni a jó döntést? Látogasson el a holland TechniShow-ra; legyen szem- és fültanúja a gyártóipar jövőjének és tegye meg a következő lépést okos gyárának kialakításához.

ForrásHigh QA

További információ:

A High QA hivatalos honlapján.

A TechniShow hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]