Új márka az SHM Consultingnál – Bemutatkozik a Zanoli

Újabb márkával bővült az SHM Consulting Kft. kínálata – a cég mostantól a présszerszámokat, kivágó és mélyhúzó progresszív és transzferszerszámokat készítő Meccanica Zanoli képviseletét is ellátja.

A 1998-ban alakult, több mint 40 éves tapasztalatra épülő olasz családi vállalkozás a fémlemezek hidegalakításához használt szerszámok tervezésére és gyártására specializálódott.

A portfóliójukban az présszerszámokon át progresszív szerszámok, transzfer szerszámok, mélyhúzó szerszámok – mechanikus és hidraulikus présekhez találhatók.

Termékeik elkészítéséhez korszerű tervezőszoftvereket és gépparkot használnak, valamint saját kutatás-fejlesztési részleggel is rendelkeznek, ezzel is garantálva a mindenkori piaci igények kielégítését Az alkalmazott dinamikus szimuláció lehetővé teszi a lemezek préselési folyamatában a különböző kockázatok azonosítását.

A Zanoli vállalati filozófiájának fókuszában – a minőségi termékek és szolgáltatások mellett – a kooperáció áll, elgondolásuk szerint ugyanis a jövő kihívásaira csak közösen lehet megtalálni a legjobb megoldást. A termékek kialakításában ezért szorosan együttműködnek megrendelőikkel, a termék tervezésétől egészen a prototípuskészítésig és sorozatgyártásig, hogy a végeredmény minden elvárásnak megfelelhessen, az ügyfél pedig elégedetten távozhasson.

zanoli

A vállalat erősségei köz tartozik a kedvező árazás, a fejlett technológiák és szakértelem biztosította magas minőség és megbízhatóság, valamint a piacon egyre nélkülözhetetlenebbé váló gyors szállítási idők.

zanoli2

További információ:

Az SHM Consulting Kft. hivatalos honlapján.

Présszerszám és transfer szerszám

Megosztás
[
    ]