Szilárd alapok és kitartó lendület

Hamarosan véget ér a DMG MORI idei pfronteni Házi Kiállítása, amelynek keretein belül, a vállalat demonstrálja vezető innovációs szerepét.

dmgmori_pfronten

Az idei kiállítás fókuszában a végpontok közti kapcsolat szabványosítása, a CELOS rendszerek frissítése, az új my DMG MORI ügyfélportál és az egyszerű digitalizációt kínáló TULIP áll. A pfronteni központ több mint 7.500 m2-es alapterületén a DMG MORI ismét bemutatja úttörő gyártókoncepcióit a hagyományos és additív megmunkálás területén. A kiállított termékek jelentős része a vállalat holisztikus, egy forrásból kínált automatizálási megoldásait fogja demonstrálni. Ez a most debütáló berendezéseken; a DMC 65 H monoBLOCK és DMU 65 H monoBLOCK univerzális horizontális megmunkáló központokon, a moduláris PH CELL palettakezelő rendszeren, a lézeres textúráláshoz fejlesztett LASERTEC 400 Shape-en és a LASERTEC 30 DUAL SLM additív gyártóberendezésen is egyértelműen megmutatkozik.

“Global One” vállalatként, a DMG MORI, ügyfeleivel, partnereivel és ellátóival együtt fontos eredményeket ért el az elmúlt években. Köszönhetően stratégiai fegyelmezettségének, a célzott innovációknak és a hatékony szervezeti fejlesztéseknek, a társaság piacvezető szerepe minden eddiginél jobban érezhető.

A DMG MORI egyedi jelenléttel bír

A szerszámgépgyártó világszerte 42 ágazatban aktív és több mint 100.000 ügyféllel rendelkezik, akik gyors, hatékony kiszolgálását 154 telephellyel garantálja. Portfóliójukban 45 termékcsalád 154 különböző gépe található, emellett 52 munkadarab- és palettakezelő automatizációs megoldást is kínálnak.

A fenti tényeket a DMG MORI a szilárd alapok és az erős védelem bizonyítékának tekinti, amely egyben a vállalat továbbra is fennálló optimizmusának oka is. Ebből kifolyólag, a csoport hű marad minőségügyi stratégiájához, innovációs szemléletéhez és profitközpontú hozzáállásához. A jelenlegi gazdasági helyzet ellenére, folytatni kívánja dinamikus fejlesztési tevékenységeit és fenntartani innovációs lendületét.

Különösen fontos e tekintetben a vállalat eltávolodása a klasszikus, termékeket és szolgáltatásokat kínáló szereptől egy olyan érdekében, amelyben úttörő technológiák, valamint automatizációs és digitalizációs megoldások ellátójaként fejlesztheti ügyfelei termelési folyamatait. Ez az új szerep – ahogy azt Christian Thönes, a DMG MORI AKTIENGESELLSCHAFT igazgatóságának elnöke is hangsúlyozza – elősegíti a DMG MORI-t abban, hogy időben reagálhasson a gyorsan változó igényekre. Ahol a szerszámgépeket eddig egy jól elkülöníthető termékként látták, ott ma már egyre inkább digitális értékteremtő rendszerek elengedhetetlen részegységeinek tekintik őket, melyek funkcionalitását ebből kifolyólag holisztikusan értékelik.

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]