Megjelentek a CAD szerelvényeket egyszerűsítő alkalmazás új verziói

A CAD Software Solutions kiadta SparePartsPlace Toolkit-jének 2019.3-as és 2020.3-as verzióját, Inventor 2019-hez és Inventor 2020-hoz.

Bild_1-1

A CAD Software Solutions által fejlesztett SparePartsPlace Toolkit (SPPT) egy olyan eszköz, amellyel nagy CAD szerelvényeket egyszerűsíthetünk le, különböző webes, mobilos és VR/AR alkalmazásokban való megjelenítés céljából. Az eszköz által leegyszerűsített modellek lenyűgöző minőséget biztosítanak, kis méret mellett. Az SPPT tartalmaz egy eszköztárt Autodesk Inventor-hoz, valamint egy csomagot Unity3D fejlesztői környezethez.

A megoldás első szabadalmait 2019. februárjában fogadta el az IGE (Institute for Intellectual Property = Szellemi Tulajdon Intézete), a vállalat pedig azóta is folyamatosan fejleszti az eszközt. A legfrisebb verziók még hatékonyabb és gyorsabb számítást biztosítanak.

SPP_Assy

Az új verziók módosított algortimusaival hatékonyabban végezhető a CAD geometriák egyszerűsítése és az adatszámítás, emellett kb. 35%-kal csökkentik a számítási időt. A kisebb – azaz legfeljebb 2.000 különálló alkatrészt tartalmazó – CAD szerelvények esetében pedig az előkészítési idő akár 65%-kal is csökkenthető.

A hálószámítás is átdolgozásra került; finomítottak a szerelvény struktúrák rugalmas és dinamikus egyszerűsítésén. Ez még hatékonyabbá teszi az újonnan létrehozott geometriákat webes, felhőalapú, mobil, VR/AR és HoloLens alkalmazásokban. Az SPP Unity3D csomag ennek megfelelően szintén módosításra került. A csomag tartalmaz minden olyan funckiót, amely a nagy CAD szerelvényekhez készített Unity3D alkalmazások fejlesztéséhez szükséges, és minden felhasználó számára ingyenesen elérhető.

ForrásCAD Software Solutions

További információ:

A CAD Software Solutions hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]